- 3 Temmuz 2012
- 138.121
- 86.926
- 5.338
uçaktan vecino iniyormuş bide
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim bildiğim gelme zorunluluğu var oyuncunun.İmza yetiyordu sanırım. Dökümanlar yetişse yeter.
Bugünün önemini anlamaya çalışıyorum. Üstelik bugün bir transfer apar topar iptal edilmişken nasıl bugün haber bekleniyor.14 eylülde transfer şov var zaten baskan
50 maç sadece bu ikiliyle oynayamazsın oynarsan aynı performans vermesini beklemek doğru olmazTor - Oli - Kerem çok mu kötü yav ligde ter türlü iş yapmaz mı
Bu sene değişti galiba o online sistem kuruldu muhabbeti vardıBenim bildiğim gelme zorunluluğu var oyuncunun.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herif ciğersiz, Norveçten koşsa gelir mübarek.Keşke Breivik şuan uçakta falan olsa
Evet bizim ozel ucak derken kulubun degil , bizim zenginlerden birisininmis.Bu uçak bizim özel uçak mı ciddi şüphelerim var. Bence transferi CL'ye yetiştiremediler. O yüzden 15'ine kadar genç bir orta saha alırsak alırız gibi geliyor bana.
Hadi ya o zaman kapatalım nöbeti, geçmiş olsun.Benim bildiğim gelme zorunluluğu var oyuncunun.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uefa listesi icin son 10 saatBugünün önemini anlamaya çalışıyorum. Üstelik bugün bir transfer apar topar iptal edilmişken nasıl bugün haber bekleniyor.
uçaktan vecino iniyormuş bide
Sco 2 kişi alınacak diyordu demin kıvırdı