Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Danilo şu an milli takimdaymis,o değil gelen futbolcu

Alper anlamaya çalışıyorum. Burada olmadığım süreçte futboldan da uzaklaşmak durumunda kalmıştım. Şampiyonluğu bile tam olarak keyfini süremedim. Asıl sen yapma Alper. Adminsin sen beni bilgiye boğmak senin görevin :)
Transfer donemin son tarihini biliyorsun ama :D

Az twitter'da bakinca zaten bugunku panik anlasiliyor olmali ama neyse, boyle bir soru bugun beklenmez burada ondan biraz tepkili mesajim :)

Soler ve ruiz milli takımda mi bakın lan

Oyuncuyu İstanbul'a getirme zorunluluğu yoktur umarim
Bu zorunluluk kalktı diye biliyorum. Artık sağlık kontrolünü de bulunduğu ülkede yapıp direk TFF'ye bildirilebiliyor, tff her kulübe bir şifre veriyor sözleşmeyi yapıp dijitalden yükleyip şifreye girerek yapıyormuşsun.

Büyükekşi, "Biliyorsunuz bazı kulüplerimiz motokuryeyle oyuncu sözleşmesini yetiştirdi, kimisi yetiştiremedi. Şimdi bunu kaldırıyoruz. Her kulübe şifre vereceğiz. Oyuncuyla sözleşmesini yapacak, şifresini girip transferi tamamlayacak. İsterse oyuncuyla İngiltere'de, Fransa'da anlaşsın, oradan şifresini girip işlemi tamamlasın." dedi.

Neden herkes bugüne odaklanmış? Transfer sezonu 15 Eylül'de bitmiyor mu?
Abi CL için kadroyu bu gece yarısı 1'e kadar vermek zorundayız. Dün Lazio'nun yedeği 32 yaşında ve müzmin sakat Vecino'yu aldık diye haber düştü ortalık birbirine girdi. Şimdi uçağımız ülke ülke gezip halı sahaya adam topluyor.

Ruizde dün paylaşım yapmış ,maçta sure almis

Sakın uçakla Lazio semalarindan geçmeyin vallahi alırlar elinizden otobüs verirler bu da iyidir siz bunla devam edin derler ...

Vecino lazio vermemis, yangından iptal olmamış. Olaya bak.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ters köşeydi eeeeaaabi. Almost completed. Teşekkürler büyük Gağassaray taraftarı.

Carlos soler degildir enrique nin adami o aralari cok iyi. Fabian Ruiz i roma ya satacaklardi olmadi o olabilir.
Danilo da degildir . Verattir veya Ruiz kaliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt