- 16 Haziran 2010
- 202.874
- 154.609
- 6.838
Vecino'yu Sarri bırakmak istemedi. Galatasaray, farklı hedefler üzerinde uğraşıyor. (Fabrizio Romano)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi sureyi almış?Ruizde dün paylaşım yapmış ,maçta sure almis
Vecino h.o.Dün sabahladım sinirden. İşten yeni geldim, ne olur mutlu bir haber verin.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

different targetsssssssssssssss
Uçağa binecek bir adam olmadığı için ifşa olmuyor.Hala bu saatte uçağa binecek adamın kim olduğu nasıl ifşa olmaz yav
Sami Yen Haber, Ali Sami Yen sokak dışında Galatasaray sayfası takip etmiyorum. Benim Twitter sayfam yanmıyor anlayacağınTransfer donemin son tarihini biliyorsun ama
Az twitter'da bakinca zaten bugunku panik anlasiliyor olmali ama neyse, boyle bir soru bugun beklenmez burada ondan biraz tepkili mesajim![]()
Vecino'yu Sarri bırakmak istemedi. Galatasaray, farklı hedefler üzerinde uğraşıyor. (Fabrizio Romano)
different targetsssssssssssssss

Halı saha örneği çok güzeldi. Çıkmadık candan umut kesilmez. Ozan Tufan bile olsa birilerini alırız bence. Rahat olunAbi CL için kadroyu bu gece yarısı 1'e kadar vermek zorundayız. Dün Lazio'nun yedeği 32 yaşında ve müzmin sakat Vecino'yu aldık diye haber düştü ortalık birbirine girdi. Şimdi uçağımız ülke ülke gezip halı sahaya adam topluyor.