Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.106
- 4.183
- 2.248
Ndonbele - Vecino arasında her yönden siyah ile beyaz kadar fark var! Aradığımız profil Ndonbele tarzı,tutar tutmaz anlarım ama yerine Oliviera benzeri Vecino bakmayı anlamam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu da bir diğer etkisi tabii kiBen aşırı istemiyordum benim gibi adamlar için Vecino falan işi döndürdülerse ne yalan söyleyeyim başardılar. Şu ana kabullendim Ndombele'yi![]()
Önce kıçlarına bi don alsınlar.2 isim de kesin mi? Sanchez bjk olmasin?
torr-tanguy (kdb-sergio-miçö)
ismail-fred (zajc-İCK-MHY)
hangisi daha iyi?
ne alakası var üstad? adamın son durumunu bilmiyoruz. sadece t-markttan statslerine bakarak yorum yapıyor çoğu kişi. ciddili izleyen bir arkadaşımız görüş belirtir dedik. hata mı ettik?O soruya bu cevap yakışırdı
ndombele mi fred mi
buyuralım sohbete

Önceden lisans çıkartmak türk futbol tarihinin net en komik olayı ahahshsjsj
Önceden lisans çıkartmak türk futbol tarihinin net en komik olayı ahahshsjsj

Neden böyle bir şey tercih edildi acaba ağabey?Ben Ndombele'ye karşı değilim öyle düşünme yani. Dediğim gibi gelirse kendini bulursa ne ala.Icardi içinde benzer sorun var deniyordu aklıma Belotti - Icardi konusu geliyor %50-60 en azından disiplinsiz diyordu sorunlu diyordu geldiğinden beri hiç de öyle çıkmadı belki Okan hoca onu da kazanır güzel bir kazanç olur yaşı 26 Torreira da 27 uzun yıllar orta saha aramamıza bile gerek kalmaz.