Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Ndombele'ye karşı değilim öyle düşünme yani. Dediğim gibi gelirse kendini bulursa ne ala.
Ama Icardi ile olan disiplin konusu bundan biraz farklı. Icardinin özel hayatı sansasyoneldi karısı geçmiş ilişkisi vs Ndombele baskıyla mücadele konusunda biraz sıkıntılı.
Florya'nın suyuna güvenmekten başka çaremiz yok. :asd:

Valla kimse bilmiyor oyuncunun ne durumda olduğunu. Antrenman dışında gören yok adamı. Umarım çok k9tü durumda değildir.

Sanchez Tottenham'in ilk macinda ilk 11 oynamisti en azindan, ama Ndombele kadroda dahi yoktu sanirim.

Emeği geçen herkesin ellerine kollarına sağlık dün gece çok iyi operasyon yaptık. Yönetimi de teşekkür ediyorum en azından Vecino konusunda ısrar etmeyip başka seçeneğe yöneldiler bir inatlaşma olmadı.

Ndombele ŞL maçlarında Mertens’in bölgesinde de değerlendirilecekti. Tottenham’daki ilk dönemleri o şekilde geçti.

Şut kalitesi zaten çok yüksek, dribbling de öyle.

Tabii Aouarla çıktıkları dönemdeki gibi orta sahayı terörize edebilme ihtimali pek olası değil.

erden baskan 1 sürpriz yapip verratti/soler de getirse keske
bana göre imkansız(hep öyleydi zaten veratti özelinde bence - bizler çok yükseldik beklenti kapsamında)

işin realitesinde icardi gecikmesi - zanioloyu yüksek değil şartlı satış ve bonservise ödenecek toplam hesabı biraz şaştığı için işlerin buraya kadar geldiğini düşünüyorum.

Soru: opsiyonlu kiralık mı geliyor Nbombele ? öyleyse şaşırmayacağım çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt