Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Yok renkdaş genel anlamda söyledimVallah ben o kadar da bayilmiyorum Gedson'a. Biraz cok abartildigini düsünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok renkdaş genel anlamda söyledimVallah ben o kadar da bayilmiyorum Gedson'a. Biraz cok abartildigini düsünüyorum.
Ndombele nin fit hali 90 kilo vardır herif iri cüsseli geniş güçlü bayır domuzu diye dedikleri tabir işteMillet 65-70 kilo olacak sanıyo o fizik![]()
Dubois için üzülüyorum, kalite idi ama Sacha inanılmaz bir form yakaladı. İyi bir karakter ve kalite, yolu açık olsun.Güle güle Dubois
O da olurSanchez kolombiyali
Eski dinamizmini kaybetmiş göründü bana 1 maçla değerlendirmek olmaz tabi. Sağında da Emerson salağı vardı tabi araya atılan her top atağa dönüştü. Golü de ordan yedikO maçı izlemedim. Nasıldı Sanchez?
Tekrar yangın olur da iptal olmasın diye mantıklı bir hamleÖnceden lisans çıkartmak türk futbol tarihinin net en komik olayı ahahshsjsj
Çok açık değil mi zaten hocam. Siyasetçi olacak adam sayın TimurDün akşam yaşananlardan sonra adı çıktığı zamanlar çoğunluğun burun kıvırdığı Ndombele ye şuan herkes şükrediyor işin içinde Erden Timur olunca insan bunun stratejik bir hamle olduğunu düşünmeden edemiyor
Artık bize gelmez.Salih ozcan?
yapma be reyizGüle güle Dubois