Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.661
- 16.044
- 2.538
İfb sanirim
Şikebahçeli olduğundan emindim zaten o açıklamalardan sonra. Aynen şikebahçeli mert müldür gibi Türkiye’ye gitmem diyip malum takıma imza atacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İfb sanirim
İfb sanirim
İfb sanirim
Yedek sağ bek acelesi yok. Ayın 15ine kadar alinir. Bünyamin ya da zeki kiralanir.Şimdi Sánchez geliyorsa yabancı sınırından bir eksiltme daha yapmamız lazım. Dubois'nın gitme ihtimali varsa derhâl Zeki Çelik indirmemiz lazım. Roma'da üç sağ bek arasında bazen ikinci, bazen üçüncü tercih kalıyor. Kiralayalım en kötü.
Sorun o, zaten doğru dürüst oynamadı Napoli 'de geçen sezon.İzledigim maçlarda hep sonradan girdi oyuna, sağlam birçok 30 dakikası var orta sahayı tutan.Ben beğenmiştim, yaşı genç olduğu için ligi kotarir her haliyle. Tempo farkı olduğu için ise Şampiyonalar Lig 'ine hazır hâle gelmesi zaman alır.Brevic gibi ona yardımcı olacak hazır, tempolu bir orta saha daha alsak riski sıfırlamis olurduk.Halihazirdaki Tottenham'da ise direkt oynayamaz;Bisuma gibi adam yiyen birinden forma almak imkansız, tek başına Manchester United orta sahasını bile ezdi geçti,beyaz Bisouma Hojberg bile yedekten giriyor.Bizim için fırsat transferi, şu günde öpüp başımıza koyalım.ne alakası var üstad? adamın son durumunu bilmiyoruz. sadece t-markttan statslerine bakarak yorum yapıyor çoğu kişi. ciddili izleyen bir arkadaşımız görüş belirtir dedik. hata mı ettik?
Bunu da alıyorsak oha derim.
Bunu da alıyorsak oha derim.
Opsiyon 8-10 m euro ise tamam derim ama 20-25 m euro ise gene kötü iş olur.
hoHAKAN ÇALHANOĞLU - Futbolcu Bilgileri TFF
HAKAN ÇALHANOĞLU - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar...www.tff.org
Milli oyuncu lisansi diyolar. Hakan Çalhanoğlu nunda varmisFener çok istiyordu Salih'i, muhtemelen onlar için