- 3 Haziran 2015
- 56.759
- 65.897
- 4.143
Konuyla ne alakasi var bilmiyorum ama Tayfur Bingölün de lisansi cikmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok muhtemelen bize geliyor diye düşünüyorum 8+3 için gerekliSalih fb mi ya ciddi misiniz
Baba Nelsson devre arası yolcuDavinson Tottenham’a gittiğinde Avrupa’nın en potansiyelli 3-5 stoperinden biriydi, orada pek sevmediler ama hep kötü dönemlere denk geldi.
Tavan olarak çok yüksek bir oyuncu keza Ramos gibi de olmaz yedek kalması yönetilebilir. 3lüye de uygun.
Kaan , Günay, Halil, kerem Türkiye dışı oyuncu görünüyor Avrupa sisteminde. Ndombele ve davidson yetişsin de sağ bek yedeklenir bir şekilde.Dubois giderse onun yerine olur zaten. Şu an sıkıntı aşılmış gibi Berkan gidince. Stoperlerin biri de yazılmayacak diye tahmin ediyorum.
tff'de benim bile lisansım varlan yoksa?
![]()
Sacmalamayin yagiz denen pislik 3 gun onceden haberi yapardiSalih fb mi ya ciddi misiniz
Aslında son 2 gün accan bize yeter4-5 saate yeni nöbet acilir herhalde
o yangın yapılmasaydı Vecıno şimdi statta hoşgeldin videosu çekıliyorduBoşuna yangın yaptınız. 2 yıldır efsane isimler getirten Erden Timura bir sürü laf söylediniz. Sanki para çok da adam Haziran'da bitirmedi transferleri. 250 milyon euroluk takım yapmış eleştiri bombardımanına tutuyorlar adami çıldıracam ya. Kimseyi almasa sadece İcardiyi takımda tutması bile yeter.
Eleştiri yapanlara Belmas, Canaydın, Polat dönemlerinin ezikliği müstehak!!!
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dombili geldiğinde bi tartıya çıkaralım
Konuyla ne alakasi var bilmiyorum ama Tayfur Bingölün de lisansi cikmis