Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred mi Ndombele mi diye sorulduğu zaman bile Ndombele demiştim , tamam kilo sorunu,formu vs soru işareti ama tutarsa gerçekten çok başka bir şey izletir bize.
26 yaşında ve geçen sezon Napoli bu riske girmiş hatta bonservisi yüksek çekmeseler alacaklardı. Bence en mantıklı hamleyi yaptık.
İnşallah tutar ve bonservisini de alırız , özellikle dün geceden sonra ilaç gibi geldi bugün. Ki dün tam olarak kira- opsiyon şeklinde alabilirdik diye yorum atmıştım , çok şükür dediğimiz oldu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Salih'in artısı şu olur.

Gelirse Kopenhag maçına 11 çıkar çünkü hazır.

Ndombele ise Bayern maçına kadar hazır olur CL için. Ligde süre almaya 2-3 hafta sonra başlar.

Ama sanmıyorum zaten fake haber üzerinden oltaya takıldı herkes %99.

Napoli transferi hakkında Ndombele: "Sahada değerimi kanıtlamak istedim ama grubun kenarlarındaydım, ilk günden itibaren bilgilendirildim, Conte ile bulabileceğimiz başka bir çözüm yolu yoktu".

salihten sonra lisans numaraları içinde 18111 numaralı lisans ile meryem mas diye bir oyuncunun lisansı var ağustosun ortasında da yerli olarak transfer olmuş. Sıralamaya vurursak 2 aydan fazladır bu kayıt var.

18130 bile var bu direkt lisans almış yabancı 2022 6.ay.

Salih özcan da mart 2022'de mt seçimini yapmış. Aşağı yukarı o tarihlerde çıkmış bu lisans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt