Ali Sezgin
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.574
- 3.211
- 1.198
Ndombele'nin Icardi etkisi yaratacağına inanıyorum. Belli ki duygusal bir oyuncu. Benimsendiği, ortak hedeflerin iyi aşılandığı bir ortamda kendisinden tam verimi alırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahah ceza mı almış sevindim buna.@Recep Timur @Alper Altun Hüsnü komiser çok pismanmis, dönmek istiyormuş
Neden hostesin ismini öğrenmek istiyorsunuz?Renkdaş uçaktaki 3. isim kim?
Abi Ramos ne oldu geliyor muBana uğrayıp bir çayımı içecekler.
Önde ki büyük uçağın hava koridorundan yararlanıp DRS açacak kral yetişmek için.Takip ediyoz ya bi tarafı kaktı…
valla insaflı ceza verılmıs renktaş@Recep Timur @Alper Altun Hüsnü komiser çok pismanmis, dönmek istiyormuş
Vay ulan be dombili vecino'dan sonra gözüme yaya toure gibi geliyor.Ndonbele ve Davidson Shancez paketi yaptık reis
Aynen bit pazarı değil HotspurDavinson Sanchez icin 7-8 milyon euro normal rakamlar. Daha dusuk olmaz zaten.
hay agzınıyı yeyımNdombele'nin Icardi etkisi yaratacağına inanıyorum. Belli ki duygusal bir oyuncu ve benimsendiği, ortak hedeflerin iyi aşılandığı bir ortamda kendisinden tam verimi alırız.
Gelsin bakalım kilo vermiş mi ona göresimdi ndombili demek yasaklanmalı mı tartısalım
Renkdaş uçaktaki 3. isim kim?

Bu inanç sisteminden başka bizi hiçbir şey kurtaramazNdombele'nin Icardi etkisi yaratacağına inanıyorum. Belli ki duygusal bir oyuncu. Benimsendiği, ortak hedeflerin iyi aşılandığı bir ortamda kendisinden tam verimi alırız.
Dün akşam o tufanda kimler ceza aldı hiç takip edemedim. Yazık oldu insanlara. Vecino olayından ceza alanlar için af çıkarılmalı
Davinson Sanchez icin 7-8 milyon euro normal rakamlar. Daha dusuk olmaz zaten.