- 26 Ocak 2021
- 35.371
- 33.982
- 2.233
Özcan yerine KDB yazalım rtaş.onlara geliriz daha beyler Ekli dosyayı görüntüle 218960Ekli dosyayı görüntüle 218961
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özcan yerine KDB yazalım rtaş.onlara geliriz daha beyler Ekli dosyayı görüntüle 218960Ekli dosyayı görüntüle 218961
Ndombele sanches hayırlı olsunTransferin son günü tatile geldiğim zamana denk geldi. Güncel durum nedir? Sabahtan beri bakamadım
Vecino tamamen iptal oldu, Ndombele kiralık + opsiyonlu şekilde geliyor, Davinson Sanchez 7.5-9 m euro + bonus deniyor. Eyüp Aydın ve Gökdeniz transferlerinde de sona geldik. Bugünki gelişmeler bunlardı.Transferin son günü tatile geldiğim zamana denk geldi. Güncel durum nedir? Sabahtan beri bakamadım
Dubois'i mağdur etmediğimiz her senaryoya tamamım.
İhtiyaç transferi.vecino akıl transferi ise ndombele nedir ?
yalı çocuğunun da çok ta şeyindeydi
Kaan Ayhan ve Ali Turap yeterli olur gibi Kaan'ın ayağı baya iyi milli takımda da sağ bek oynuyordu belki oraya kaydırırız. Davinson Sanchez'de stoper rotasyonuna kayar.Valla uygun olur, elde yerli os kalmadi fakat boey sakatlanirsa yedek yok
ben yenı uyeyımEyvallahda sen kimsin. Dün geceden sonra yeni girdim foruma
vizyonvecino akıl transferi ise ndombele nedir ?
Milli maç arasından sonra oynar resimlerde fit duruyor denildiği gibi kilosunuok benceUmarim Ndombele en kisa surede form yakalar ve hazir olur. CL maclarinda Mertens ile cikmazdim, orta sahada : Torreira - Ndombele - Kerem Demirbay - daha mantikli geliyor bana.