- 3 Haziran 2015
- 56.759
- 65.897
- 4.143
Ufak bir hatirlatmada bulunmak istiyorum Gedson da Tottenham de cöp muammelesi görmüstü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
almışızdır spurs forumunda weda etmiş herkes türkiede başarılar flnBiz şimdi bu Davinson Sanchez i de aldık mı yoksa almadık mı? Niye sadece dombili geliyor.
TeşekkürlerUfak bir hatirlatmada bulunmak istiyorum Gedson da Tottenham de cöp muammelesi görmüstü
Vecino'yu daha önce izlemiştim ama sen böyle dedin ya içim daha çok rahatladı. GS sensin be adamVecinoyu en son dkda izledim fena değildi. Beklentinin bu kadar yükseltilip vecino getirmek olmazdı ama bence fena topçu değildi. Ndombele yerine tercih ederdim dogrusu
Teşekkür ederizUfak bir hatirlatmada bulunmak istiyorum Gedson da Tottenham de cöp muammelesi görmüstü
yok isim nerden çıkmış olabilr ne alaka muhabbeti yapıyorduk - ordan geldik oraya. enteresan geldi.28 yaşındayken İBB'nin transfer edebileceği bir adamı 33 yaşından gün alınca GS'ye en önemli pozisyona getirmek .. üstelik o kadar sakatlıktan sonra... o kadar da değildir..
Yeni Donk'umuzkaan isviçre çakısı görevi görecek
stoper harici heryerde iyi oynuyor herif
ısrarla stoper oynatmış hocaları
ilginç yani
o değil de yerli konusunda çok başımız ağrıyacak
Oğlum Fabrizio ilk başta hep yüksek açıklıyorsun az düş şunları
askerliğim bu transfer döneminden daha kısa sürmüştü