Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam daha önceki seneler de tığ gibi değilmiş açıkçası
ama yine de kilo vermesi lazım biraz

İkinci gidecek isim martens olmalı. Martens 'in şu haliyle bize katkı veremez. Yerine oynayacak adamımız var. Ayrıca 4-2-3-1 yerine 4-3-3 e dönmeliyiz artık.

Ndombele’yi Fred’e tercih ederdim.. Hem yaş, hem maliyet, hem stil olarak bence daha iyi oldu.

Davinson Sanchez yine Becao ve Djiku’ya tercih ederim.

Ee Icardi mi, Dzeko mu desen Fenerlilerin çoğu da Icardi der.

Tete mi, Kent mi desen muhtemelen Tete denir. Hem daha genç, hem daha yüksek potansiyellere ulaşmış.

Zaha mı? Tadic mi? Desen birbiriyle rekabet edebilir bence. İhtiyaca göre sıralanır. Bence bizim ihtiyacımız hem CL faktörü, daha driplingi güçlü birine ihtiyaç duymamız, hem de 4 yaş daha genç olması nedeniyle Zaha derdim.

Szymanski vs Ziyech dersen, Ziyech daha beğendiğim oyuncu ama daha belirsiz. Szymanski potansiyelli bir oyuncu. Maliyeti çok ama burada ciddi kararsız kaldım. Yine de çok beğendiğim için Ziyech derdim.

Geçen sezon kadro kalite farkı ortadayken, bu sene bence bu fark daha da açıldı. Dzeko, Tadic, Szymanski, Livakovic, Fred ile kalite arttı. Ama GS’nin de Zaniolo gitmesine rağmen Mertens İcardi Muslera Torreira’nın yanına Angelino, Zaha, Ziyech, Tete, Ndombele, Davinson, Kerem Demirbay gibi Avrupa çapında bilinen isimlerle anlaşıldı.

Hangi gobek?

1693851408099.webp

morutan ve midzö'yü istedik Galatasaray'dan alamadık
çünkü satılacağını, kiralık vermek istemediklerini söylediler
menajeri pendikspor ile anlaştıklarını söyledi

-samsunspor başkanı

Transfer sezonu kapanmıştır ama şu Eyüp Aydın geldimi onu merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt