Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'da parlayan oyuncular bı gidişle Tottenhama gitmek istemeyecek herifler resmen futbolcu öğütme fabrikası heriflerde hem başarı yok hem pek çok kalite oyuncuyu oguttuler

O günler Conte ve Mou çöplerinin zamanındaydı. Artık işler değisti. Ange hocamla birlikte Sarr Udogie gibi oyuncular şimdiden seviye atladılar bile.

beton adam her sene 10 gol 10 asistle oynuyor ama
İşte kırsa betonları Barcelona'da bile oynar. Ben beğenmiyor değilim Kerem'i ama altyapıdaki ilk dokunuş eğitimi yetersizliğimizden oluyor bunlar. Top kontrolü yetersizliğini hızıyla bertaraf ediyor.

O günler Conte ve Mou çöplerinin zamanındaydı. Artık işler değisti. Ange hocamla birlikte Sarr Udogie gibi oyuncular şimdiden seviye atladılar bile.
Ange de gidecek 1 seneyi tamamlamaz Tottenham herzaman kaotik bir kulüp oldu yeni değil sadece ara ara poşet dönemi gibi iyi göründüğü yıllar oldu ,levy denen adam zaten tüccar derdide kupa filan değil kulüp üzerinden para kazanmak para aklamak o yüzden taraftarları levy ciddi tepki koyuyor artık

serdar burak zamanında bize göğüs kafesi çıkık sporcuların başarılı olduğunu anlatmıştı işte djokoviç gibi berbatov gibi filan
biraz araştırınca öyle birşey gerçekten var olduğunu öğrenmiştim

ndombeleninde göğüs kafesi çıkık

bundan olur arkadaşlar rahat olun
1693852413766.webp

Metin Yıldızda öyleydi

ali naci ve nevzat kendilerini dün gece bitirdi. haluk yürekli ve gökhan dinc yine atesten gömlegi giyen isimler oldu. bunlar canli yayin acmasa gürültü patirti cikmazdi o kadar. gece gece organize olup transfer engelledik resmen.

Guzel bitirdik

Simdi takima ve hocaya destek zamani

Yine basarili olacagiz

Ben takima da teknik heyete de güveniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt