Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1693856226449.webp

Şöyle 2-3 milyon bandında 2-3 tane genç yetenek almak lazım adı sanı duyulmamış gerekirse kulüplerinde devam etsin hatta

Sanchez e 10 milyon gömene kadar şu moldeli çocuk veya genç başka bir 8 no ya para veremezmiydik acaba.

Çok ilginç bi hamle ya. Ne bileyim bari yedeğe bonservis ödemeyeceğimiz bi stoper alınsaydı

Nelsson gidici mi acaba, bi türlü oturtamadım kafamda bu hamleyi.
Nelsson kesin gidici.Defalarca premier lig den teklifler geldi Okan hoca ve yönetim birakmadı.

Ulan havada orta saha aramışız bugün, neler olmuş Serhat ya

Keşke fener alsa müthiş kaos olur. :asd:

Tamda bunu düşünmüştüm. Bizim teklif ortaya çıkınca bunlar hemen Lazio’yu arayıp biz 5 veririz diyeceklerini tahmin etmiştin.
Gitmesini istemem ama. Çünkü Symanski gibi iyi çıkarsa dünden beri söven taraftarımız bu kez kaptırdığımız için yönetime giydirir.

Hocanın Molde maçından önce 3'lü demeci boşa değildi Boey-Angelino varken Zaha-Ziyech-Icardi'ye tamamen serbestlik tanıyıp Boey-Angelino direk ön bölgeye atarız gibi geliyor. Fenerin 3'lüsü gibi düşünmeyin fener 3'lü oynanmayacak adamlarla bunu denedi. Sanchez sağdan oyun kurar, Nelsson merkezi toparlar, Abdülkerim soldan oyun kurar. Fenerde 6 stoperi toplasan Abdülkerim gibi oyun kuramıyordu.

Sikeciı oyrumcusu Gürcan bilgiç: ndombelenin 10 kilo fazlalığı var gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt