Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanchez: Pozisyon almasi Nelson'dan zayif ama daha atlet bir stoper. Cok buyuk numarasi yok. Rotasyon sansi verdi bize o acidan iyi.

Ndombele: Eski haline donerse harika donmez ise elde var sifir

Veratti, de paul hayalleri guzeldi. Olmadi. Bakalim neler yapacak ozellikle Ndombele
Artık bu 2 oyuncu resmen Galatasaray oyuncusu. Şu saatten sonra izleyip görmeden yorum yapmak bize yakışmaz. Beklemek lazım. Eğer kötü oynarlarsa o zaman bu sözler edilir. Şu saatte değil bence.

Vecihi ------> FB
Transfer çalımı is loading...

IMG_4114.webp

Baba ne 10 u artık ya dün Vecino dan döndük artık sinerji konsantrasyon. Muhalefet olunca da hemen bu mesaj yapmayın etmeyin.
Gelir mi dedik yahu, gelmeli vs yangını yapmadık ki. 0'dan 100'e bu hızla çıkınca biraz da geyiğini yapalım.

Ben gurbetçi transferlerine açıkçası güveniyorum. Trabzonspor'da Schalke'den gelen Mehmet Can Aydın fena görmedim gayet iyi kumaşı var Larsen'den çok daha iyi bir bek olduğu belli formayı kaptı.

Bizim için Eyüp ve Gökdeniz hamlelerini kıymetli görüyorum bu çocuklara forma şansı vermeliyiz hatta Efe Akman'ı da artık dahil etmemiz lazım. O yüzden artık ekstra transfere gerek yok bu çocuklara da yer verelim.

Transfer sezonu başladığında S. Rodop, hocanın 2 11'i olacak, alternatifli ama boşa yer işgal edecek adam olmayacak gibisinden bir şeyler söylemişti. Geldiğimiz nokta aynen orası. Kağıt üstünde isimler iyi. Forvet yedeklerimiz biraz zayıf görünüyor sadece.

Artık bu 2 oyuncu resmen Galatasaray oyuncusu. Şu saatten sonra izleyip görmeden yorum yapmak bize yakışmaz. Beklemek lazım. Eğer kötü oynarlarsa o zaman bu sözler edilir. Şu saatte değil bence.
Yakismayacak birsey yok burda. Hakaret vs yok. Teknik analiz. Umarim tarihsel basari yakalarlar.

Gelir mi dedik yahu, gelmeli vs yangını yapmadık ki. 0'dan 100'e bu hızla çıkınca biraz da geyiğini yapalım.
Gelmesin abi Kraltens te olmasın. Zaha ve Ziyech monte ettiğin an 10 numara kaldırmaz takım, Demirbay Ndombele Torreira ideal orta sahamız olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt