Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera
(günay)

boey nelsson bardakçı angelinho
(dubois kaan sanchez emin kazımcan)

torriera ndombele
(oliviera-demirbay)

tete kerem zaha
(ziyech mertens BAY )

icardi
(halil)
bak'bu ve (malesef) miço g.bye :/
Kerem' in o pozisyonda oynayabilmesi için;

1. Çevre kontrolünün çok daha iyi olması lazım, bu yaştan sonra zor o iş...

2. Çoğunlukla basit oynamalı, fırsat oluştuğunda bitirici aksiyona girişmeli. Hemen her topta sihirbazlık denmeye devam ederse, yaptığı top kayıplarıyla o hikaye başlamadan biter...

Duruma göre sol ve sağ kanat-forvet olarak devam edecektir. Sağ kanatta, çoğumuzun bayıldığı Rashica benzeri bir rolde gayet verimli olacağını zannediyorum; ortaları filan daha iyi zaten...

Bana saçma gelen, Vecino’yu hadi taraftar iptal ettirdi, Sabah Dombele’ye hop şş geliyon mu dedik hemen uçağa mı atladı yani.

Uçak Paris’e niye gitti ya da.

Dombele işi önceden planlanmadıysa makul durmuyor böyle hemen gitmezsin. Gerçi geri dönüp tekrar gelecektir de.
Dombele paristeydi herhalde, ordan geldigine göre

Sanchez bence Nelsson a yol göründü diye alındı bakalım neler olacak
Bazı maçlar 3'lü ihtimalimiz var diye düşünüyorum kaldı ki sezonda Nelsson'a 1 ay bir şey olsa büyük sıkıntı yaşardık o yüzden böylesi bir hamle lazımdı sene sonu iyi bir bonservise yollarız seneye Sanchez ile devam ederiz.

Beyler bi kadro yapında keyfimiz yerine gelsin yanlışlıkla Vecino falan yazmayın ama bi neşemiz var içine edilmesin

Opera Anlık Görüntü_2023-09-04_230137_www.youtube.com.webp

Transfer sezonu başladığında S. Rodop, hocanın 2 11'i olacak, alternatifli ama boşa yer işgal edecek adam olmayacak gibisinden bir şeyler söylemişti. Geldiğimiz nokta aynen orası. Kağıt üstünde isimler iyi. Forvet yedeklerimiz biraz zayıf görünüyor sadece.
s. rodop'un soyledigi biseyi aklında tutmak icin mesgul ettigin beyin hucresine yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt