Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira - Ndombele ikilisi ile 2’li orta saha imkansiz bu arada

İkisini de aynı anda oynatmak için cl’de en makul kadro:

Mus
Boey - Nels - Abdül - Ange
Demirbay - Nbombele - Torreira
Ziyech - Icardi - Zaha​

———Zaha-Icardi-Ziyech———
Angel-Torreira-Ndombele-Boey
——Abdül-Nelsson-Sanchez——
—————Muslera—————

CL 3-4-3

Tottenham forumlarini geziyorum, özetle:

Ndombele: Cok yetenekli, özel bir oyuncu, fakat disiplin ve kilo sorunlarindan dolayi performans gosteremiyor. GS transfer ile ilgili o kadar geyik var ki, yok ucak biletinde ekstra kg aldiniz mi gibi gibi baya dalga gecmisler. Yetenegine laf etmiyorlar ama bundan pro topcu olmaz modundalar. Ayrica etrafinda onun kafasini sisiren ve oldugundan daha iyi topcu oldugunu soyleyen cok tip varmis..

Sanchez: Profesyonel, iyi niyetli, pozitif bir tip, aslinda kalite olarak da yedekte kalabilecek bir tip fakat dogal defansci degilmis. Her ne kadar fizigi sert dursa da sahada bunu gorememisler. Ama davranisi ve yaklasimi gayet olumlu, ayirlasina üzülen de baya oldu.

Aslinda Ndombele'nin kg sorununu cozmeye kaliyor is. Yapip futbol'a verirse kendini bizim icin cok yararli olur.

Zeytinli yine birşeyler karalamış ama moralimi bugün bozamayacak.

Daha Ziyech var sahada göremedik. Zaha var sahada gördük ama pek göremedik. Bu arada Tete cok iyi, bir kac eksikleri var ama cok daha iyi olacak. Illerde bize güzel para kazandirir.

Yok benim sıkıntım daha çok kaptırılan toplarda geri koşacak oyuncu sayısında. Koşu attırma olayını yaptırabiliriz mesela Tete bu konuda iyi.

Şu yazılan kadrolarda rakip yarı sahada topu kaptırdık kim koşar düşünelim işte ve çok top kaptırıyoruz oralarda.

Ya bunu azaltıcaz ya da defansta 3lüye döneceğiz.
Molde ve Antep maçında Boey'in tarafta sürekli 2'ye 1 yapmaya çalışıyorlardı çok fazla yardım gitmedi. Hatta Molde maçında rakipler %70-80 sağdan geldi diye hatırlıyorum Boey kusursuza yakın oynamasına rağmen gene 2'ye 1'lere karşı çözüm bulamıyordu ilk maç Yunus ikinci maç Tete gerekli destekleri vermeyince çok yalnız kaldı çok net pozisyona girdiler. Kesinlikle bu konuda ciddi dezantajımız var umarım çözeriz.

Beyler bu Tüzemen içeriden bilgi aldım Ziyech’in dizinde problem var şu anlık diyor.

Tükenen sallıyor olabilir ama bilgisi olan var mı

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız inş? Bir dönemin daha sonuna geliyorz Dargınlıklar küslükler olur bize yakışan konuyu uzatmamaktır. Melikşah arkadaşımızın foruma yeniden sil baştan sarı üye olarak devamına karar verilmiştir iyi forumlar…

Bu Ankara dün penaltı hakkında konuştu mu maç sonu? Arada kaynadı %1000 penaltı es geçildi.

Screenshot_20230811_183158_FaceApp.jpg

Hocam Mertensi bile topsuz oyunda prese entegre ettik 35 yaşında sol kanat forvet bir adamdı. Ben Ziyech'in ajax döneminden bu oyuna yatkın olduğunu düşünüyorum. Zaha'dan o konuda çok beklentim yok ancak Kerem'den daha iyi yapacaktır fizik farkıyla bile. Dolayısıyla biraz da oyuncuların taktiğe bağlılığına ve takımın fizik durumuna da bağlı bu durum. Hoca oyuncuları değiştirdi ama pres oyununu hiç değiştirmedi. Rashicanın ise oyun tarzı ve dayanıklılık olarak bu sisteme yatkınlığı vardı orası doğru.
Ön alan presi ok ona lafım yok. Mertens bizden önceki senesinde ortada 10 no ya da SS gibi oynadı ama bizdeki pres seviyesini kariyerinde yapmamış olabilir.

Ziyech konusunda da katılıyorum ama dayanıklılık durumunu bilemiyoruz.

Benim derdim dediğim gibi hücumda sıkça kaptırdığımız toplar.

emre özcan'ın ndombele yorumlarını dinledim

oyuncu çok iyi pasör ve dribling yeteneği var.
oyun kurulumuna vasat haliyle bile çok faydası olabilir.
savunma yönü pek iyi değil.
fiziksel olarak lyon zamanlarıyla alakası yok. napoli'deki hali de fiziksel açıdan kötüymüş. ama lig için bu hali de yeterli olabilir. fakat cl için fark yaratması zor dedi genel olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt