- 15 Aralık 2011
- 18.564
- 7.323
- 1.513
Ndombele tamda kilo sorununu cözecek ülkeye gelmiş
Antep deplasmanını atlattık en azından
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndombele tamda kilo sorununu cözecek ülkeye gelmiş
Ondan şüphem yokta. İddian çokta gerçekçi değil.Grubu manunun üstünde bitirecegimizden suphen olmasin.
admını raporlamıssın
Aleyküm selam reisSelamün aleyküm hayırlı işler.
Bilmeden sallama ya Partey ana planda yok zaten 3-4 ay sakatlandığı söyleniyor.Jorginho'nun maaşı acayip seviyedeymiş. Partey Arsenal'in bankosu.
Maç forumunda daha çok geriliyorum ben 1.dkda yangın başlıyor. Hele fb maçında zeytinlinin fb attı mesajını görünce telefonu duvara atasım geliyorTransfer bittiğine göre
Transfer taraftarlarını forum dışına alalım
HAS GALATASARAYLILAR İLE BAŞ BAŞA KALALIM
Partey sakatlanmadan alabilirlerdi belki. Partey in sakatlığı Jorginho un durumunu da etkiledi muhtemelen. Göndermek istemez Arsenal oyuncuyu.Dün suyun karşı tarafı Partey/Jorginho alıyordu sözde, ne de güzel tersine döndü her şey.![]()
Gelecektir gurbetçilerden yana sıkıntı olmaz Fatih Demireli varken her gurbetçiyi rahat alırız.Eyüp aydın gelecek mi
Yok benim sıkıntım daha çok kaptırılan toplarda geri koşacak oyuncu sayısında. Koşu attırma olayını yaptırabiliriz mesela Tete bu konuda iyi.
Şu yazılan kadrolarda rakip yarı sahada topu kaptırdık kim koşar düşünelim işte ve çok top kaptırıyoruz oralarda.
Ya bunu azaltıcaz ya da defansta 3lüye döneceğiz.
Anadolu takımlarından ayaksız yerli almak yerine alt liglerden ve gurbolardan seçiyoruz gibi artık. Doğru kararGelecektir gurbetçilerden yana sıkıntı olmaz Fatih Demireli varken her gurbetçiyi rahat alırız.