Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok benim sıkıntım daha çok kaptırılan toplarda geri koşacak oyuncu sayısında. Koşu attırma olayını yaptırabiliriz mesela Tete bu konuda iyi.

Şu yazılan kadrolarda rakip yarı sahada topu kaptırdık kim koşar düşünelim işte ve çok top kaptırıyoruz oralarda.

Ya bunu azaltıcaz ya da defansta 3lüye döneceğiz.
Senin deyiminle hamallarımız Sacha ve Torreira bu konuda baya ekstra adamlar. Yoksa çok daha fazla sıkıntı yaşardık.

Kerem mesela kötü gününde 20 top kaybı falan yapabiliyor. Her zaman olmasa da takım bunun bile açığını kapatıyor. Tabii Zaha 20 kere hücum girişiminde bulunduğunda çok daha farklı bir tablo çıkar ortaya. Daha efektif hücum edeceğimizi düşünüyorum Ziyech, Zaha'nın dahil olmasıyla. Dolayısıyla o kadar geriye koşulacak bir durum olmayabilir ligde.

Avrupa'da zaten direkt geçiş oynayacağız.

Tesisleri bir an önce bitirmemiz lazım ne kadar erken projeye başlarsak sonuçlarını o kadar erken alırız.
Bi ara Malik Karaahmet gibi türkoları getirmiştik ama işe yaramamıştı. Bayern ve Dortmund alt yapısından gelen çocuklar herhalde fişek gibidir. Doğru yoldayız yerli transferinde

Ön alan presi ok ona lafım yok. Mertens bizden önceki senesinde ortada 10 no ya da SS gibi oynadı ama bizdeki pres seviyesini kariyerinde yapmamış olabilir.

Ziyech konusunda da katılıyorum ama dayanıklılık durumunu bilemiyoruz.

Benim derdim dediğim gibi hücumda sıkça kaptırdığımız toplar.
Geçen sene tempo eksikliğini rashica gidermişti. Bu sene alınacak orta saha o yüzden de önem taşıyordu. Aslında tempolu 3 orta sahan olduğunda kanatların top kayıpları büyük sıkıntı yaratmayacaktır.
Hatta ben rashicanın 4-3-3 orta sahasında kullanılabileceğini( zaniolonun da efektik kullanılabileceği yegane sistemdi) düşünüyordum. Umarım ndombele bu tempo sıkıntısını çözebilir.

Yok benim sıkıntım daha çok kaptırılan toplarda geri koşacak oyuncu sayısında. Koşu attırma olayını yaptırabiliriz mesela Tete bu konuda iyi.

Şu yazılan kadrolarda rakip yarı sahada topu kaptırdık kim koşar düşünelim işte ve çok top kaptırıyoruz oralarda.

Ya bunu azaltıcaz ya da defansta 3lüye döneceğiz.
Topun kıymeti her bir topçumuza itinayla öğretilecek, bu işin çözümü budur. Tarihimiz boyunca en topun kıymetini bilmeyen kadroya sahibiz şu an.

Haluk'la Gökhan olmasa bizden gibi görünen hiç bir muhabirin haberi olmadan Vecino ansızın İstanbul'a indirilir, 3 senelik 10-11 milyon Euro bağlanırdı. Tarzları, tavırları göreceli bir durum fakat onların isim istihbaratına binaen yangın çıkarılmasaydı şu an biz yanıyorduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt