Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tüm tr döneminden yönetime ve hocaya 2 (hatta 1,5) eleştirim var

1- TORRİERA'ya bir back-up alınmalıydı. yerli ise yerli.

2- İCARDİ arkasına seçilen forvet malesef olmadı. kağıt üzerinde doğru ama tutmadı. burada yönetime kızamayız.

ancaaakk nasıl ki torriera'ya bir back-up alınmaz?

Beşiktaşlılar niye spaces açmadı şöyle bir güzel dinleseydik.

Yerli ve gurbo gencolar dışında gelen transfer olmaz herhalde. Gidenlerin durumu ilginç olacak. CL listesinin dışında kimlerin kalacağını da merak ediyom baya

tüm tr döneminden yönetime ve hocaya 2 (hatta 1,5) eleştirim var

1- TORRİERA'ya bir back-up alınmalıydı. yerli ise yerli.

2- İCARDİ arkasına seçilen forvet malesef olmadı. kağıt üzerinde doğru ama tutmadı. burada yönetime kızamayız.

ancaaakk nasıl ki torriera'ya bir back-up alınmaz?

kaan düşünülüyor dedi okan hoca

ama ben yinede berat çekerdim

PLde bailly gibi yüksek bonservis verip 1gr katkı sağlamayan topçular var

baillye 38 milyon vermişler takıma katkısı yok nerdeyse kaç senedir. manu taraftarı diyor mudur acaba 40 milyon g.te girdi diye. ya da city taraftarı 40 milyon vermiştiniz bu çöpe diye dalga geçiyor mudur

Ulan bu manu ne biçim bir kulüp antony manyağıda kız arkadaşını dövmüş ölümle falan tehdit etmiş suçluları mı alıp top oynatıyorsunuz siz lan.

Vecino Fener'e gitse feci tadım kaçardı. Bence tam aradıkları profilde bir herif ve iyi de bir oyuncu

PLde bailly gibi yüksek bonservis verip 1gr katkı sağlamayan topçular var

baillye 38 milyon vermişler takıma katkısı yok nerdeyse kaç senedir. manu taraftarı diyor mudur acaba 40 milyon g.te girdi diye. ya da city taraftarı 40 milyon vermiştiniz bu çöpe diye dalga geçiyor mudur
Evet, sosyal medyada sürekli bu tarz muhabbetlerle atışıyorlar

Yeni transferlerle beraber analiz yapan yayın filan varmı.? Orhan Uluca gibi.

Ocak'a kadar avrupada zaten altı maç oynayacağız Torreira-Kaan rotasyonu bence götürür. Gerektiğinde Ndombele de oynayabilir. Bir çözüm buluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt