Emrah Duvar
Taçsız Kral
Kavukçuhakanı belli ki kulüp yönetiminde istemeyenler var
bu iş bu kadar uzamazdı yaz başından beri
adamı aramıyorlar bile gönlünü almak için
Kavukçuhakanı belli ki kulüp yönetiminde istemeyenler var
bu iş bu kadar uzamazdı yaz başından beri
adamı aramıyorlar bile gönlünü almak için
bu kadro clde 2 veya 3 puan alır3-5-2 oynarız
Uğurcan
Singo Sanchez Abdulkerim
Sane Sara Torreira İlkay Yunus
Icardi Osimhen
Ulan ne kadro kurmuşuz Barış Alper bile dışarda kalıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kendinde para koyacağın için hani. Adam diyor ki Barış gitse yerine bunlar gelse , eldeki parayı da böyle ekleyerek kullansak demek istemiş yani en azından ben öyle algıladım yoksa 45 dediğin gibi Lookman'a bile yetmez, şu mevcut koşulda belki Hakan'a bile yetmiyorBu Para Lookmanin bonservisine bile yetmez desem?
Kimse hic bir seyi sorgulamiyor yaw

Galatasaray'ın neferi gelip mücadele etsin orta saha nedir cümle aleme göstersin.Hakan gelecek. Dünkü İlkay hissiyatim şuan zirve olmuş durumda. Sonu mutlu bitsin beni yanıltma hislerim
Lookman istemicek hali yok heralde.Lookman'ı bu şartlarda almayan istifa etsin geçen sene Osimhen aldık şampiyon yaptı bu sene Lookman alırız Avrupa'da başarı gelir. Hem Hakan hem Lookman bugün açıklanmalıdır.
Burhan Can Terzi: "Galatasaray yönetimi, 'İstersek Lookman'ı alabilecek durumdayız. Maddi olarak durumumuz var' dedi. Bu transfer, Okan Buruk'un kararına bağlı."
Hangi TD demez?Yalnız Lookman'ı alabilecek konumdaysak Okan hoca'ya kalmışsa hoca alın der.![]()
Bizimkinin sağı solu belli olmaz, Türk TDlerin kafa biraz farklı vakti zamanında Sneijder geldiğinde ben Kaka yı istedim diyen birilerini biliyorumHangi TD demez?

İtalyan kaynaklarına zerre güvenmiyorum. Zaniolo işi olmayacak gibi diyen Di Marzio 10 dk sonra Zaniolo ayrıldı diyor. 35K karşılığı herkese her şeyi yazdırırsın orada.Haberler tam tersini söylüyor İnter yollamak istemiyor 20 üstü teklife de yollamama ihtimalleri daha yüksek deniyor İtalya'da.