GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 115

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,5K
Sayfa
115/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 günden beri bakamadım. Şimdi sol stoper elimizde tek Apo var değil mi? Yedeği yok onun. Kaleci, orta saha ve sol stoper demiştik. Kaleye Uğurcan çakmışlar bize iyi fiyata, orta sahaya İlkay geliyor. Bari iyi kötü bir sol stoper alsalardı.

Bu Para Lookmanin bonservisine bile yetmez desem?

Kimse hic bir seyi sorgulamiyor yaw
Kendinde para koyacağın için hani. Adam diyor ki Barış gitse yerine bunlar gelse , eldeki parayı da böyle ekleyerek kullansak demek istemiş yani en azından ben öyle algıladım yoksa 45 dediğin gibi Lookman'a bile yetmez, şu mevcut koşulda belki Hakan'a bile yetmiyor :asd:

Sanchez 9.5m
Torreira 6m
Eren 4m
Abdülkerim 3m
Lemina 2.5m
Barış 2m
Arda Ünyay 0.5m

Hepsini toplam 27.5 milyon euro bonservisle almışız. Takımın yarısından fazlası.

Lookman'ı bu şartlarda almayan istifa etsin geçen sene Osimhen aldık şampiyon yaptı bu sene Lookman alırız Avrupa'da başarı gelir. Hem Hakan hem Lookman bugün açıklanmalıdır.

Burhan Can Terzi: "Galatasaray yönetimi, 'İstersek Lookman'ı alabilecek durumdayız. Maddi olarak durumumuz var' dedi. Bu transfer, Okan Buruk'un kararına bağlı."
Lookman istemicek hali yok heralde.

İçimden bir ses Barış'ı son dakika 50 m euro'ya alacak gibi geliyorlar dün konuşulan rakamlar 40 civarındaydı artık 40 veren 50'li verir biz Uğurcan'da verdik bir zahmet çok istiyorlarsa versin.

Vermiyorlarsa Barış 4 senelik sözleşmesinden 2.5 m euro'yu bırakıp 7.5 m euro alsın 50'ye tamamlasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt