Hatalar yapiyor ama ben fena bulmam anadolu takimlari genelinde(yedek profil icin daha uygun gerci)Bial kova değil miydi lan
Hatalar yapiyor ama ben fena bulmam anadolu takimlari genelinde(yedek profil icin daha uygun gerci)Bial kova değil miydi lan
Goztepe maci olmasaydi belki akillarinda bile yoktu , Bahadir son dakika sakatlandi Deniz kalede basladi olay nerelere geldiMantikli olur gayet
Gecen sene de iyiydi cocuk, hatali gollerde bile takdir topladi. Biz hatta alkisladik bile onu sanki bizim sahadaki macta.Goztepe maci olmasaydi belki akillarinda bile yoktu , Bahadir son dakika sakatlandi Deniz kalede basladi olay nerelere geldi
Doğru sonraki Fener maçında 7 yedi diye sovmustunuzGecen sene de iyiydi cocuk, hatali gollerde bile takdir topladi. Biz hatta alkisladik bile onu sanki bizim sahadaki macta.
Potansiyeli var
Aynen o salon takımı, mutfak takımı, yatak odasıBu yatak odasi reis degil mi yahu
Ben de ilk basta bu sekilde dusunuyordum. Ama sonra su aklima geldi;kusura bakmayın da barışın kaldığı senaryoda lookmanı 45-50ye almak gerizekalılıktan başka bir şey olmaz
Ben hiç göremedim öyle bir bilgisco1905