GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 133

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
418,2K
Sayfa
133/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası Kavukçu transfer işlerinde fena batırdı

Transfer edilen isimlerden bir tanesini bile indirimli alamadık

Haydi onu geçtim parası neyse onu verip yine adam alamıyoruz

Ben Hakan ve Lookman transferini bitireceğine inanmıyorum

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük resmi görün rtaşlar biraz da

Nijerya'daki ve dünyadaki doğum oranı trendleri ortada

Nijerya 2050 senesinde dünyanın en kalabalık üçüncü ülkesi olacak

Afrika kalkınmakta. Kocaman bir pazar Nijerya + petrolleri var. İngilizce konuşan dünyada çok büyük yerleri var

Osimhen, Lookman gibi adamları alarak bu pazar tavlanabilir. Bi tane futbol okulu + anlaşma vs. ile Nijeryalı gencoların Avrupa futboluna açılan kapısı olabiliriz

CL'yi anca böyle şeyler yaparak kazanabiliriz. O yüzden derhal Lookman alınmalı
O anlattıklarını aslında Lookman'ı almadan da yaparsın zaten alınabilecek en iyi oyuncularını rekor para ile aldın.

İş diğer yazdığın tarafı organize edecek vizyonlu birinin yönetimden bağımsız Galatasaray profesyoneli olarak çalışıyor olmasında bitiyor.

Öyle bir planlama yapacak vizyonda da bir yönetim hiçbir zaman gelmeyeceği için boşuna konuşuyoruz.

Onlar için Lookman'ı almak daha kolay ve sıfır vizyon. O yüzden Lookman'ı alma tarafı en kolayı çıkar yaparlar şovlarını asıl diğer dediğin taraf önemli.

fark yarattığı bir tane avrupa maçı söyle. Ligin bugu topçu ama 50 milyon falan asla etmez istediğin piyasa üstünden değerlendir
yok 50 etmediğini düşünebilirsin onda problem yok da

rastgele üst üste kötü oynadığı 3 maç koyup 50 etmez demek saçma olmuş

avrupada zaten takım olarak sıçmıyoz mu onun sebebi hoca işte, doğru oyunla barış'ın baya etkili olacağını düşünüyom Avrupa'da da. 2024 avr. şampiyonası somut örnek değil mi?

ha buradan toparlayabilir mi bilmem orası ayrı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt