GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 142

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
418,6K
Sayfa
142/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atalanta'nın tutumu da garip. Hadi maaş öyle yüksek değil diye kiralamak pek umurlarında değil desem, koca sezon kadro dışı kaldığında değerini kaybetmeyecek mi Lookman?

bu arada bu sene uğurcan hariç bütün transferlerimizde saçma sapan bir yol izledik gibi

muhtemelen karşıdaki kulüpler baya sinir olmuştur

resmi teklif vermek yerine bolca dedikodu pompalatıyoruz

ben taraftarım güzel kadro güzel oyun izlemek isterim maliyet hesabı benim işim değil 120 yıllık kulüp bugüne kadar batmadıysa bundan sonrada batmaz arkadaşlar. rahat olun ve keyfini çıkartın fenerliler bizim yerimize maliyet hesabı yapıyorlar zaten :)

Benim uzun zamandır takip ettiğim ve güvendiğim kanyak.2 aydır hakan gelmek istiyor ama kavukcu hakanı ve ilkayı istemiyor.İlkaydan caymış demekki ama hakanı alacağını sanmıyorum.

Atalanta'nın tutumu da garip. Hadi maaş öyle yüksek değil diye kiralamak pek umurlarında değil desem, koca sezon kadro dışı kaldığında değerini kaybetmeyecek mi Lookman?
"Galatasaray'in tutumu da garip. Hadi maas oyle yuksek degil diye kiralamak pek umurlarinda degil desem, koca sezon oynatmayacaksa degerini kaybetmeyecek mi Baris"

Denebilir bu dusunce ile.

Parayi verirsen alirsin. Bundan ibaret. Bayern luiz e basmasaydi o parayi almisti dun muhtemelen

-------------------Osimhen(Icardi)---------------
Lookman(Kutucu)----İlkay(Sara)----Yunus(Sane)
---------Hakan(Berkan)----Torreira(Lemina)-------
Eren(Jakobs)-Apo(Arda)--Davi(Kaan)--Singo(Sallai)
-------------------Uğurcan(Günay)------------------

+ Metehan-Yusuf Demir-Eyüp-Jankat

Kafi
Lemina su an 11 en önemli parcalarin bitanesi. Adam herseyi topluyor savunma önünde. Bu da bizim oyun icin vazgecilmez bi durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt