Orçun Sözer
Büyük Kaptan
Kavukçu ve Okan hoca Hakan'ı istemiyor anladığım kadarıyla
Di Marzio haberini bir dogru durust translate yapsaniz ortada birsey olmadigini anlardiniz.
Objektif biri olarak sence yapı var mı?![]()
Osimhen twitini ilk atan oDi Marzio ne tutturdu simdiye kadar ki bunu tutturmus olsun? Sanmiyorum, Italya'daki olan bitleri zaten Fabrizio biliyor
osimheni dünyada ilk yazan adam geçen yıl tam da bugün.Di Marzio ne tutturdu simdiye kadar ki bunu tutturmus olsun? Sanmiyorum, Italya'daki olan bitleri zaten Fabrizio biliyor
Osimhen’i ilk DiMarzio verdiDi Marzio ne tutturdu simdiye kadar ki bunu tutturmus olsun? Sanmiyorum, Italya'daki olan bitleri zaten Fabrizio biliyor
Fabrizio iti uyuyorken osimhen'i galatasaraya yazan adam.Di Marzio ne tutturdu simdiye kadar ki bunu tutturmus olsun? Sanmiyorum, Italya'daki olan bitleri zaten Fabrizio biliyor
"Galatasaray'in tutumu da garip. Hadi maas oyle yuksek degil diye kiralamak pek umurlarinda degil desem, koca sezon oynatmayacaksa degerini kaybetmeyecek mi Baris"Atalanta'nın tutumu da garip. Hadi maaş öyle yüksek değil diye kiralamak pek umurlarında değil desem, koca sezon kadro dışı kaldığında değerini kaybetmeyecek mi Lookman?
Lemina su an 11 en önemli parcalarin bitanesi. Adam herseyi topluyor savunma önünde. Bu da bizim oyun icin vazgecilmez bi durum.-------------------Osimhen(Icardi)---------------
Lookman(Kutucu)----İlkay(Sara)----Yunus(Sane)
---------Hakan(Berkan)----Torreira(Lemina)-------
Eren(Jakobs)-Apo(Arda)--Davi(Kaan)--Singo(Sallai)
-------------------Uğurcan(Günay)------------------
+ Metehan-Yusuf Demir-Eyüp-Jankat
Kafi