Melih Akan
Berlin Panteri
Çıkarsak güncelleriz Allahın izniyleavrupa kadro listesini gruplardan sonra tekrar güncelleyebiliyor muyuz ?
hakan gelirse bugünden sonra belki grup maçlarında olmaz ama eğer çıkarsak sonrasında işimize çok yarar
Kanat da olursizce genç kanat alır mıyız yedek kalmayı kabullenecek
elzem çünki
Barış'tan bir aksiyon gelmesi şart zaten. Eskisi gibi olur mu, o da zor artık. Ama kalırsa şans bulacağı kesin yani Lookman gibi keskin değil durumu. Orada seni oynatmayacağız durumu var sanırım.Ben hala oynayacagini dusunmuyorum
Rizede bir locada stada da gelebilirdi, mesajda verebilrdi bu yonde baksaydi.
Oyle bir sey olsa kaldi super diyecegim, ama diyemiyorum maalesef.
Keske hic bir sey olmamis gibi oynasa ama o ihtimal zor. İki top kaybina taraftar cullanacak ustune gibi geliyor bana.
Lookman cok uzak ihtimal ya gercekten. Gardi heralde ilkayla mi geliyor , nerede bilmiyorum ama. Yapsa yapsa o yapar bu isi.
o da lazım tabiKanat da olur
Ama önce SOL STOPER
Lookman Hakan da yetmiyor aslında
Davitashvili gibi biri olabilir ama u 23 değil galiba.sizce genç kanat alır mıyız yedek kalmayı kabullenecek
elzem çünki
Henuz hype olmamis veya cok tanidik bir isim degilse gayet oluru var, maasi da duzgun olursa max 1 milyon euro seviyesinde mesela. Ama oyle bir oyuncu bakiyorlar mi bilemem.sizce genç kanat alır mıyız yedek kalmayı kabullenecek
elzem çünki