Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan konusunda sorun bence para degil

Adamlar inat ediyorlar birakmiyorlar galiba yerine oyuncu alamayacaklari icin

Biz de baris’i satmak istemiyoruz mesela ayni durum

Kusura bakmayın ağalar buraya yazmak zorunda kaldım
Yavvv şunu anlamıyorum ne gibi bir sportif başarı olacak da ugurcana verilen 36 milyon görmezden gelenicek. Ucl bile alsan fazla bu para neyi normallestirmeye çalışıyoruz. Millet 3 4 milyona kaleci alıyor 3 4 milyona. Her şey güzel gitse bile kazanacagin belli gelirin belli. Galatasaray'in geleceğini çalıyorlar. Stad her zaman dolacak zannediyorlar store her zaman para basacak zannediyorlar. 25 senedir bir fiil stad maç içindeyim çok zor zamanlarımız oldu ama bu kadar değil. Değil valla değil
Bu transferde parmağı olan herkes haindir net.

Dance Party Dancing GIF by Cameo
Sinirden gülüyoruz:D
Eeee normal başkan ne dedi? Taraftarın çıldırtacağız dedi ama nasıl yapacağını söylemediler teknik olarak çıldırdık :asd:

Inter bence birakmayacak cunku adamlarin transfer donemi kapandi. Yerine kimseyi koyamazlar suan.

Ha 20 verirsek belki iyi para diye verebilirler orasini bilemem.
Mutlu olmayan futbolcu performans vermez açıkçası zorlamamak gerek Barış'ı ikna etmesek muhtemelen istediğimiz verimi alamazdık.

Hakan ilk İnter'e gelirken bonservissiz gelmişti açıkçası bir noktada kolaylık gösterecekler ve olacağını düşünüyorum.

Çalhanoğlu onur meselesidir, interin ve milli takımın starı sana gelmek için yalvarıyor

Şu verilen maaşları görünce Barış'ın zam istemesi çok normal. Klüp nasıl yönetilmezin kitabını yazdılar bu dönem. İşin kötüsü bundan sonra çer çöp oyuncular bile astronomik maaşlar isterler.

Öyle salak bir rakip var ki karşıda, ortada teknik direktör yok habire oyuncu alıp gönderiyorlar.. Liva, amrabat gitmiş.. Cengiz, Djiku BJK ile flört halinde...

Adam resmen gerçek hayatta FM oynuyor..

Bu salaklardan şampiyonluğu almak için 27.5 milyonluk kaleciye ihtiyaç yoktu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt