Transferi kapattıysak büyük bir şerefsizlik olur. Takımın bir sürü eksiği var transfer kapatacak herifler
kötü bir haberim var dostumSimdi febe gidip lokmani alirsa cildiririm yanliz
Mustehak ne yazikkiHerkesin istediği olsun dedik burada Zaniolo kalmalı diye alın şimdi ne oldu görün
Sürekli hakanın ağzından haberler çıkıyor, cok istiyor diye evet bonservis icin rakam yok ama bizim kulüp hoc resmi teklif yaptimi o da var ,eger ısrarcı olsak belki orta yol.bulunurdu ,hakan ısrarcı gibi sankiİnter bırakmıyor adamı. İtalya basınında 20+ teklife bile İnter satmayacak diye çıkıyordu. Burada yönetim gerekli çabayı göstermedi deniyor hep ama gerekli çaba ne ? İnter'in şartları ne söyleyen yok.
Yedekte metehan ve kutucu var.rezillige gerek yokYavaştan 11 leri görebilir miyiz artık
İnter bırakmıyor adamı. İtalya basınında 20+ teklife bile İnter satmayacak diye çıkıyordu. Burada yönetim gerekli çabayı göstermedi deniyor hep ama gerekli çaba ne ? İnter'in şartları ne söyleyen yok.
Vallaha kime kızacam bilmiyorum Ahmet kutucu girecek Liverpool deplasmanında yedekten gülermisib ağlarmısınMustehak ne yazikki
Clde vurunca rakipler okan hocayi da savunamayacaklar.stoper ve israrla ortasaha aldırmayan kendisi