Tolga Kara
Tecrübeli Üye
ali koçu uyutacak bir Allahın kulu var mı lookman inmiş olsun uyandığında
Ağzından yel alsın… Hakan olacak bence… en kötü ocak ayında beleşe imza atacak…Avrupanın en iyi orta sahalarında biri beni alın diye kapında yatıyor bizim iş bilmez dangalaklar 1 tek Torreira ve sık sakatlanan Lemina ile Şampiyonlar liginde maç yapmayı planlıyor. Aldığınız nefes ihanet !!! Neyse belki Liverpool maçında Beşiktaşın rekoruna talip oluruz.
Ne hakanı daha takımda kanat yokarkadaşlar bir şeyler yapalım 9 saat kaldı hakanı aldırmamız lazım bu fırsat kaçmaz kulübü basalım
barış'ın konsantrasyon problemi çekeceğini düşündüğün için mi kanat rotasyonu eksik diye düşünüyorsun?
barış-yunus-sane-sallai bayağı iyi bir kanat rotasyonu değil mi ya?
sallaiyi bek rotasyonunda sayarsak lazım
kanat sayarsak da bi tane sağ bek lazım o zmn
yok olmasın ilkay öyle fedakarlıklar falan yapmadı , Hakan kadar iyi oyuncu da değil güncelde.Barça'dan ayrılırken gelseydi olurdu örnek o da.İlkay ne olsun mesela? O örnek olmasın mı?
Simdi gidip listede olduğu söylenen odobert ve begvalli alsak yazık değil mi abi clye bildirmiyoz1 kanat
1 koşabilen tempolu os
1 stoper
bunlar gelse bile CL'de OB ile alcağımız puan 10 idi maks.
şu an artık 5-6 fln
belki de doğrusunu yaptık
ancak bu isimler lig için alınmalı yine de
Neden 2 yav. 4 tane hakkımız var son 2 sene ortalaması 58 dakika olan herifi birde İlkay falan gelmişken hala kadroda tutmak ahmaklıktır bu saatten sonra.gidin şimdi sakin kafa araştırın 2 tane adam alın düşük yollu, scout ekibi ne güne duruyor
Yaw İlkay geldi Yunus ve Sanenin 10 oynama ihtimali kalmadı. Sallaiyi çok rahat iki mevkiye de yazarsin o yüzden. Alternatifi olmayan tek mevki sol stoper.sallaiyi bek rotasyonunda sayarsak lazım
kanat sayarsak da bi tane sağ bek lazım o zmn
Bergvall olmaz da Odobert ben de düşündüm. Solomon Tel fln da olabilirdiSimdi gidip listede olduğu söylenen odobert ve begvalli alsak yazık değil mi abi clye bildirmiyoz
16-17 futbolcuyla sezona giriyoruz büyük risk. Berkan, kutucu, metehan falan bunları saymıyorum. Artık CL geçti ama Lig için 2 rotasyon transferi yapılır diye bekliyorum o kadar aptallık yapmaxlar umarım.
valla ben istiyorum çok deli bi topçu ama barış'ı satmadan nasıl alacağız rdaşZaniolo ve Lookman istemeyen beğenmeyen herkese
70. den sonra oyuna giren Ahmet kutucu şoku
![]()