GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 198

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
420,2K
Sayfa
198/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sosyal medyadan barış satılsın diyen moron kitleye galatasaraylı diyen varmı gerçekten,moronlarada hakaret oldu
Yaw veled gidecem diye tutturmus sen taraftara laf ediyon. Biliyo basina gelecekleri deyyus onun icin kacmaya calisiyor. Okan mokan kimse ikna edemez bu saatten sonra. Ayni esekligi VW'deki isimden cikarken ben yaptim cunku. Bir hafta sonra pismandim ama nafile. Bir alti ay surer bu sularin durulmasi belki geri getirilmesi.

Barış konusunda çok bilgi kirliliği var, en kötü 1 haftaya resim netleşir, bu kadar kasmayın öğrenirsiniz.

Yönetim gönderme ihtimalini kafada kurgulayıp 4 tane yabancı boşluğu varken liste öncesi oyuncu almıyorsa orada da bir mantıksızlık var zaten.

Komik bir noktaya geldik cidden Yusuf'u da saymazsan koca 4 kontenjan boşta. En kötü 1 stoper kiralasaydınız.

Baris bizim futbolcu sahip cikin diyenlere sasiriyorum, adam kalmak istemiyorki biz neden destek olalim illaki deve etti yemek istiyormus
senın şartların kabul edilmiyorsa neden satıyoruz ozaman neden taviz veriyoruz ozaman her baş kaldıran oyuncuyu satalım
taviz tavizi dogruru,burası dingonun ahırı degil
kulübün istedigi şartları karşılamadıgı sürece mcbur oynacak fifanın maddeleri açık
menajeride kendiside kol gibi cezayı yer

Çalhanoğlu Fb'ye giderse şaşırmam. Hiç bir şey şaşırtmıyor artık. Adam kendini parçaladı diyorlardı ama almadılar

Yaw veled gidecem diye tutturmus sen taraftara laf ediyon. Biliyo basina gelecekleri deyyus onun icin kacmaya calisiyor. Okan mokan kimse ikna edemez bu saatten sonra. Ayni esekligi VW'deki isimden cikarken ben yaptim cunku. Bir hafta sonra pismandim ama nafile. Bir alti ay surer bu sularin durulmasi belki geri getirilmesi.
insanlar mantıgını aklını kaybetmiş durumda emin oldum buna
her gitmek isteyene tavizmi verecez ozaman bunu barış yarın başkası
ben gitmek istiyorum tamam oglum git,ne güzel dünya
bunu avrupada kabul eden tek kulüp yok
kulübün şartlarını karşılrsa gider karşılamazsa ipeipe kalır

okan buruk barış denen herifi oynatırsa eğer safımız okan buruk düşmanlarıyla aynı saf olacaktır

Bir taraftar olarak Hakan transferini hem ekonomik hemde teknik açıdan mantıklı bulmuyordum.
Ama en son ibrahim kırkayağın kendisi hakkıkda yaptığı yorumu görünce çok etkilendim.
Evet ne olursa olsun Hakanı almak lazım.Adam deli gibi istiyor Galatasarayı.Gerçekten zor bir durum.Ben daha önce hiç bu kadar gelmeye hevesli bir adam görmedim.

Barış gitsin diye birileri hesaplara para verip sövdürüyor, düşmemek lazım mutlaka açıklama yapıp gönül alacaktır, çok önemli oyuncuna küfür ederek başarıya ulaşamazsın , Okan hoca kalırsa da sahip çıkıp kazanacağız dedi, Okan hocayı severiz sevmeyiz Galatasaray teknik direktörünü dinleyip saygı duyacağız takımı destekleyeceğiz, Barışı ıslıklarsak diğer oyuncuların da performansı düşer takımı sabote etmeye gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt