Mertis Güler
Tecrübeli Üye
lookman ve hakan clye yazilmadan gelse tepkiniz ne olurdu baris da gitse
Gitmek için her şeyi yapan Barış'ı göndermiyoruz, gelmek için her şeyi yapan Hakan'ı almıyoruz...
Bağlayıcı ve karlı bir anlaşma olmadan imkansız.Son dakikaya bırakıp kiralarlar belki. CL'ye girip girmemesi umrunda değildir Atalanta'nın. Barış'ın cazırdaması da devam ediyor diyorlar. Gidip CL listesinden adam kaybetme pahasına Barış'ı gönderip Lookman'ı alabiliriz önümüzdeki günlerde.
lookman ve hakan clye yazilmadan gelse tepkiniz ne olurdu baris da gitse
Bu kadar sıkıntı çıkaran adamı zorla kadroda tutmak ne kadar mantıklı? gerçekten anlamıyorum. Bu kadar gitmek istiyorsa gitsin sankiBu olaylarin gercek oldugunu varsayarsak, lookmani da firsat olarak goruyorsak(gardi falan oradaysa) sallayin gitsin yemin ederim bas agrisina degmez ya.
3ngune sonra satacaksiniz, hem kadrodan biri gitmis olacak avrupa da hem yerine koymamis olacaksin, koysan avrupada oynamayacak bilmemne.
Bu triplerde olan adam taraftar onune cikmaz.
Ustat yazdiklarindan siyasi bir mesaja cikariyorum. Galatasarayi frenleyin gibiBarış konusunda çok bilgi kirliliği var, en kötü 1 haftaya resim netleşir, bu kadar kasmayın öğrenirsiniz.
Yönetim gönderme ihtimalini kafada kurgulayıp 4 tane yabancı boşluğu varken liste öncesi oyuncu almıyorsa orada da bir mantıksızlık var zaten.
Komik bir noktaya geldik cidden Yusuf'u da saymazsan koca 4 kontenjan boşta. En kötü 1 stoper kiralasaydınız.