GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 202

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
420,3K
Sayfa
202/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gitmek için her şeyi yapan Barış'ı göndermiyoruz, gelmek için her şeyi yapan Hakan'ı almıyoruz...

Bu olaylarin gercek oldugunu varsayarsak, lookmani da firsat olarak goruyorsak(gardi falan oradaysa) sallayin gitsin yemin ederim bas agrisina degmez ya.

3ngune sonra satacaksiniz, hem kadrodan biri gitmis olacak avrupa da hem yerine koymamis olacaksin, koysan avrupada oynamayacak bilmemne.

Bu triplerde olan adam taraftar onune cikmaz.

Son dakikaya bırakıp kiralarlar belki. CL'ye girip girmemesi umrunda değildir Atalanta'nın. Barış'ın cazırdaması da devam ediyor diyorlar. Gidip CL listesinden adam kaybetme pahasına Barış'ı gönderip Lookman'ı alabiliriz önümüzdeki günlerde.
Bağlayıcı ve karlı bir anlaşma olmadan imkansız.

Net maaşı 2 civarı imiş Lookman'ın, performansı düşerse de umurlarında değil düşüncesindeler.

Dolayısıyla düz kiralık bir anlaşma olası değil, öyle olsa zaten Bayern ya da Tottenham alacaktı.

BwUcBkhCYAAvMXd.jpg

Bu olaylarin gercek oldugunu varsayarsak, lookmani da firsat olarak goruyorsak(gardi falan oradaysa) sallayin gitsin yemin ederim bas agrisina degmez ya.

3ngune sonra satacaksiniz, hem kadrodan biri gitmis olacak avrupa da hem yerine koymamis olacaksin, koysan avrupada oynamayacak bilmemne.

Bu triplerde olan adam taraftar onune cikmaz.
Bu kadar sıkıntı çıkaran adamı zorla kadroda tutmak ne kadar mantıklı? gerçekten anlamıyorum. Bu kadar gitmek istiyorsa gitsin sanki

Barış konusunda çok bilgi kirliliği var, en kötü 1 haftaya resim netleşir, bu kadar kasmayın öğrenirsiniz.

Yönetim gönderme ihtimalini kafada kurgulayıp 4 tane yabancı boşluğu varken liste öncesi oyuncu almıyorsa orada da bir mantıksızlık var zaten.

Komik bir noktaya geldik cidden Yusuf'u da saymazsan koca 4 kontenjan boşta. En kötü 1 stoper kiralasaydınız.
Ustat yazdiklarindan siyasi bir mesaja cikariyorum. Galatasarayi frenleyin gibi

Hakan konusunda, yönetimden Hakan'ı istemeyenler bahaneyi vermiyor diye Inter'e atıyor muhtemelen. Eğer denilen gibi Hakan yıllık ücret olarak aşırı yüksek bir miktar istemiyorsa bonservis konusunda 3-5 milyon hesabı yapılmazdı.

Benim kafamdaki 11 ( malasef )
Uğur
Singo Davinson Abdülkerim Eren
Lemina Torreira Ilkay
Sane Osimhen Yunus

2 sorun var.
Ilki 2 tane sol ayaklı kanat
Ikincisi bu 11 ile başlarsak Lemina yedeği.
UCL maçları sonrası Lemina'yi dinlendirmek isterdim.
Diğer sorun BAY ile çözülebilir veya Sallai.
Bence en kötü 1 orta saha alınmalı

Barış konusunun ne olacağı hala meçhul
Zaniolo da gitti.
Hadi Sane-Yunus 11 tamam ama yedek kanatlar kim arkadaş ? Hücum hattında hamle oyuncumuz 100 kg Icardi mi olacak sadece ?
Kontenjanda müsait. Onyekuru gibi yok mu kiralık falan alabileceğimiz bir topçu ? Aynı şekilde forvet için de. Sayısal olarak büyük sıkıntıdayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt