GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 207

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
420,4K
Sayfa
207/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abi vallahi bıktım yollayın gitsin ya da bitirin futbol hayatını. Adamlar Lookmanı süresiz kadro dışı bırakmış, Biz olağan üstü hızı ve fiziği olan ama standart tipte yeteneği olup , oyun zekası ve son top kullanımı kötü olan adama el pençe oluyoruz yazık ya.

Hata bizde hocam su sahsiyeti muhatap alip bunca rezillige ragmen karsilarina alip gorustuler. İlk gun dedim kulube sokmayin o adami diye.

Abi vallahi bıktım yollayın gitsin ya da bitirin futbol hayatını. Adamlar Lookmanı süresiz kadro dışı bırakmış, Biz olağan üstü hızı ve fiziği olan ama standart tipte yeteneği olup , oyun zekası ve son top kullanımı kötü olan adama el pençe oluyoruz yazık ya.
Adam milyon dolar alacaktı bunu alamayacağı için çıldırmıştır kolay değil.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bulent korkmaz bile kadro disi kaldi bizde

Baris kim bulent korkmaz’in yaninda

Menajer baris’in istegine göre hareket ediyor

Hemen kadro disi birakildigini aciklayacaksin ve satmayacaksin

Herkes haddini bilecek cocuk oyuncagi mi bu

Bunlarında gücü sana bana yetiyor herhalde işte çok basit soru Aziz Yıldırım olsaydı karşısındaki böyle davranabilir miydi :)
Buna dansöz kıyafeti giydirirdi. Köylü kurnazı bir menajere bile haddini bildiremeyen saftirik bir yönetim. 1 senedir herkese karşı boynumuzu eğdirdiler, herkese ezdirdiler bizi. Kepaze bir yönetim

Kanat oyuncusu almamanın bedelini ağır ödeyeceğiz bu barışa güvenip yola çıkılmaz benim gözümde tarikatçı yalakadan bir farkı yok Şuan arma aşkı falan hepsi yalanmış bakın görürsünüz bu herif öyle böyle gidecek kanatsız kalacağız

Yahu bu işin içinde çok pis bişiler var, taraftarı mı gazlıyorlar, Barışı bilerek mi ateşe atıyorlar, yahu bu şekilde haberler doğru ise şamp lig sonuncusu Young Boysa, Az ye, elenirken maaş düşüklüğü mü teklif etmiş kulüp, hangi başarının ödülünü istiyorlar, kulüp neden bukadar sessiz, tüm bunlar yalansa bi açıklama yapın, doğru ise sizin hiç mi mideniz yok, nasıl bu adamı kadroda tutarsınız, ayıp yahu. Listenin son günü uğraştığımız şeylere bak.

3-5 tane noname twitter ergeninin lafına bakıp gaza gelmeye gerek yok.

Yok ortalığı birbirine katmış yok bilmem ney. Getirsin o zaman 50 milyon € + Keçi payını.

Sözleşmeli topçumuz transfer dönemi kapansın sezon tam olarak başlasın o mücadele içinde her şey ufaktan yoluna girer.

Birazcık aklı varsa oynar devre arasında da satarız yıl sonunda da. Bizim ülkede insanlar balık hafızalı bu günlerde unutulur. Fb'ye falan atacağı 2 über gole bakar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt