Tuna Köse
İmparator
Buna evet y...m diyememişler mi
Abi vallahi bıktım yollayın gitsin ya da bitirin futbol hayatını. Adamlar Lookmanı süresiz kadro dışı bırakmış, Biz olağan üstü hızı ve fiziği olan ama standart tipte yeteneği olup , oyun zekası ve son top kullanımı kötü olan adama el pençe oluyoruz yazık ya.
Adam milyon dolar alacaktı bunu alamayacağı için çıldırmıştır kolay değil.
Abi vallahi bıktım yollayın gitsin ya da bitirin futbol hayatını. Adamlar Lookmanı süresiz kadro dışı bırakmış, Biz olağan üstü hızı ve fiziği olan ama standart tipte yeteneği olup , oyun zekası ve son top kullanımı kötü olan adama el pençe oluyoruz yazık ya.
Buna dansöz kıyafeti giydirirdi. Köylü kurnazı bir menajere bile haddini bildiremeyen saftirik bir yönetim. 1 senedir herkese karşı boynumuzu eğdirdiler, herkese ezdirdiler bizi. Kepaze bir yönetimBunlarında gücü sana bana yetiyor herhalde işte çok basit soru Aziz Yıldırım olsaydı karşısındaki böyle davranabilir miydi![]()
En azından almayı becermisler derimlookman ve hakan clye yazilmadan gelse tepkiniz ne olurdu baris da gitse
Barış gitmese bile süresiz kadro dışı bırakılmalı. "nokta"lookman ve hakan clye yazilmadan gelse tepkiniz ne olurdu baris da gitse