Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ederson fbde fena sıcacak göreceksiniz
Bu saatten sonra performanslar konuşacak her türlü Uğurcan'a ederinden 10-12 milyon fazla verdik beceriksizlik yüzünden. Ama bu güne kadar yazılan her kaleci için total maliyetler benzermiş belli ki. Ben bu bonservise satılabilecek bir oyuncu isterdim Petroviç, Restes gibi.

Bu arada maliyetleri ve transferleri konusuyoruz ama gelelim teknik konuya.

Ben Ugurcan'in yan top zaafiyetinden korkuyorum. Odedigimiz bonservis A+ potansiyel kaleci icin odenen rakamlar. Gercekte oyle bir kaleci almadik simdi egri oturup dogru konusalim.

Umarim yan ve duran toplarda apuk sapuk goller yemez klasik Turk kalecilerde oldugu gibi.
lokman ve diyelim hakanda gelirse barışında kaldığı senaryoda as 11 nasıl olur çok merak ediyorum

urcan
singo-sançez-hızlı, kuvvetli sol stoper-eren
sara-lemina
yunus-ilkay-barış
osimhen​

30 verdik bence dert etsek iyi olur :)
Alper sorunda burada yine maliyete gireceğiz 33'e yan topu olan biride bulunurdu diyeceğim kızacaksınız :asd:

Bizde benim hatırladığım yan topu iyi değil ama ehh işte diyebileceğimiz iş yapan De Santcis vardı, bu arada De Santcis iyi kaleciydi, sonra Leo Francolar Zapatalar falan aman aman tüylerim diken diken oldu.

Uğurcan'a forma giydirip açıklamadık bile transfer kovalıyoruz felaket

Bizim yabancı sayısı niye bu kadar az kalıyor lan onu bari dolduralım.

Uğurcan
Günay

Singo(1) - Sanchez(2) - Abdülkerim - Eren
Sallai(3) - Kaan - Transfer(4) - Jakobs(5)

Hakan - Torreira(6)
Lemina(7) - Berkan

Barış - İlkay - Lookman(8)
Yunus - Sara(9) - Sane(10)

Osimhen(11)
Icardi(12)
Ahmed​
böyle bi kanat rotasyonu olmaz

Bu arada maliyetleri ve transferleri konusuyoruz ama gelelim teknik konuya.

Ben Ugurcan'in yan top zaafiyetinden korkuyorum. Odedigimiz bonservis A+ potansiyel kaleci icin odenen rakamlar. Gercekte oyle bir kaleci almadik simdi egri oturup dogru konusalim.

Umarim yan ve duran toplarda apuk sapuk goller yemez klasik Turk kalecilerde oldugu gibi.
Ayağı Günay kadar bile düzgün değil, çıkış zamanlaması da öyle. Sadece çizgide çok iyi. Okan’ın en istemeyeceği tipteki kaleciyi alıp geldiler. Durdun büyük kumar oynadı…

Uğurcan ve İcardi tanışmasını gs youtube kanalından izlemek için sabırsızlanıyorum

Bu saatten sonra performanslar konuşacak her türlü Uğurcan'a ederinden 10-12 milyon fazla verdik beceriksizlik yüzünden. Ama bu güne kadar yazılan her kaleci için total maliyetler benzermiş belli ki. Ben bu bonservise satılabilecek bir oyuncu isterdim Petroviç, Restes gibi.
tutan kaleciyi neden satalım tutmadıysada kım alacak o paralara

Giten girdi şu saatten sonra hissetmiyoruz bari tam kadro gidelim Cl ine bi üst tur yaparsak 30 az vermişiz demeye başlarız transferlere aslında 50 ediyormuş diyebiliriz
Lookman ve hakanıda alalım en azından kemik kadro kurduk deriz seneye apo yerine stoper bakarız bir tek transfer yapmayız rotasyona adam bakarız mis gibi kafa rahat olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt