- 27 Haziran 2009
- 7.694
- 2.496
- 2.418
30 Hakan 40-45 Lookman 20-30 sol stoper bitti U23 kanat-forvet alamıyoruzArkadaşlar daha kasada 100 m € para var

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 Hakan 40-45 Lookman 20-30 sol stoper bitti U23 kanat-forvet alamıyoruzArkadaşlar daha kasada 100 m € para var

Bu saatten sonra performanslar konuşacak her türlü Uğurcan'a ederinden 10-12 milyon fazla verdik beceriksizlik yüzünden. Ama bu güne kadar yazılan her kaleci için total maliyetler benzermiş belli ki. Ben bu bonservise satılabilecek bir oyuncu isterdim Petroviç, Restes gibi.ederson fbde fena sıcacak göreceksiniz
lokman ve diyelim hakanda gelirse barışında kaldığı senaryoda as 11 nasıl olur çok merak ediyorumBu arada maliyetleri ve transferleri konusuyoruz ama gelelim teknik konuya.
Ben Ugurcan'in yan top zaafiyetinden korkuyorum. Odedigimiz bonservis A+ potansiyel kaleci icin odenen rakamlar. Gercekte oyle bir kaleci almadik simdi egri oturup dogru konusalim.
Umarim yan ve duran toplarda apuk sapuk goller yemez klasik Turk kalecilerde oldugu gibi.
ederson karşılamasında dedıklerıne bak
Fırat denen hıyarkim o lawuk
Guzel olurlokman ve diyelim hakanda gelirse barışında kaldığı senaryoda as 11 nasıl olur çok merak ediyorum
Alper sorunda burada yine maliyete gireceğiz 33'e yan topu olan biride bulunurdu diyeceğim kızacaksınız30 verdik bence dert etsek iyi olur![]()

böyle bi kanat rotasyonu olmazBizim yabancı sayısı niye bu kadar az kalıyor lan onu bari dolduralım.
Uğurcan
Günay
Singo(1) - Sanchez(2) - Abdülkerim - Eren
Sallai(3) - Kaan - Transfer(4) - Jakobs(5)
Hakan - Torreira(6)
Lemina(7) - Berkan
Barış - İlkay - Lookman(8)
Yunus - Sara(9) - Sane(10)
Osimhen(11)
Icardi(12)
Ahmed
Ayağı Günay kadar bile düzgün değil, çıkış zamanlaması da öyle. Sadece çizgide çok iyi. Okan’ın en istemeyeceği tipteki kaleciyi alıp geldiler. Durdun büyük kumar oynadı…Bu arada maliyetleri ve transferleri konusuyoruz ama gelelim teknik konuya.
Ben Ugurcan'in yan top zaafiyetinden korkuyorum. Odedigimiz bonservis A+ potansiyel kaleci icin odenen rakamlar. Gercekte oyle bir kaleci almadik simdi egri oturup dogru konusalim.
Umarim yan ve duran toplarda apuk sapuk goller yemez klasik Turk kalecilerde oldugu gibi.
Burası Galatasaray her şey mümkünböyle bi kanat rotasyonu olmaz

BATAGOOOVVVVVArkadaşlar daha kasada 100 m € para var
çok zor ama ya 11 kurmak o adamlarlaGuzel olur![]()
tutan kaleciyi neden satalım tutmadıysada kım alacak o paralaraBu saatten sonra performanslar konuşacak her türlü Uğurcan'a ederinden 10-12 milyon fazla verdik beceriksizlik yüzünden. Ama bu güne kadar yazılan her kaleci için total maliyetler benzermiş belli ki. Ben bu bonservise satılabilecek bir oyuncu isterdim Petroviç, Restes gibi.
Lookman ve hakanıda alalım en azından kemik kadro kurduk deriz seneye apo yerine stoper bakarız bir tek transfer yapmayız rotasyona adam bakarız mis gibi kafa rahat olurGiten girdi şu saatten sonra hissetmiyoruz bari tam kadro gidelim Cl ine bi üst tur yaparsak 30 az vermişiz demeye başlarız transferlere aslında 50 ediyormuş diyebiliriz