GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 210

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
420,5K
Sayfa
210/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış ile masaya oturalım

-menajeri kovulacak
-maaşa zam yok
-yüklü miktarda şampiyonluk primi
-yüklü miktarda CL başarı primleri
-sezon sonu Gs'ye net 45m bırakacak teklif bulsun ve yollar ayrılsın (Türkiye'de başka takıma transfer olur veya kiralanırsa çok yüklü miktarda tazminatla)

İki taraf için de win-win süreç budur. Parayı çok seviyorsa elinden geleni yapıp takımı şampiyon yapsın ve CL'de başarı sağlasın.

Bizim kadro Sl icin cok yetersiz falan degil acayip abartiliyor bu durum..
Abicigim seni 2 senedir patates eden takimlar senin 1/3 butcenle basariyor bu isi..
Eksikler var kabul ama bu kadroyla gidip rezil olacaksak bu is sadece Hocaya yazar.. Baris surecini de bir sekilde tatliya baglayacagiz artik..
Dediginiz transferler komple yapilsa okan hocalik yapmadiktan sonra yine gelen gecen bizi elek ederdi..
Buyuk bir sakatlik bela olmazsa cogu takimla kafa kafaya oynayacak kadromuz var tabi liverpoolu falan kastetmiyorum..
Abdulkerime bu forumda büyük haksızlık ediliyor.

Bizim kadro Sl icin cok yetersiz falan degil acayip abartiliyor bu durum..
Abicigim seni 2 senedir patates eden takimlar senin 1/3 butcenle basariyor bu isi..
Eksikler var kabul ama bu kadroyla gidip rezil olacaksak bu is sadece Hocaya yazar.. Baris surecini de bir sekilde tatliya baglayacagiz artik..
Dediginiz transferler komple yapilsa okan hocalik yapmadiktan sonra yine gelen gecen bizi elek ederdi..
Buyuk bir sakatlik bela olmazsa cogu takimla kafa kafaya oynayacak kadromuz var tabi liverpoolu falan kastetmiyorum..
cok sımardılar dostum
yarın salah indirseler burda gelıp ama apo kerım stoper yazarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt