Can Guzelırmak
Kırmızı Üye
efsanemiz Muslere uğurcanı işaret etmişti kendinden sonra buda unutulmasın
Kadroya giremince yine arza cikarirdi. Fotolarini silerdi. Oynamaya niyeti yok. Gitmesi iyi oldu.Zaniolo kalsa 3. santrafor olarak kullanırdık. Osimhen'e bir şey olsa hazır olmayan ve olması çok da mümkün gözükmeyen Icardi ile anamız ağlayacak.
Zaniolo Ahmed'den kötü opsiyon değildi. En azından hızı var, fiziği var, Ahmed kadar topa bomba muamelesi yapmıyor.
Adam alınmayan yerde 3 kuruş kiralama ücreti için yollamak büyük enayilik oldu.
Kerem, Başakşehir'de bana zulüm ettiler, hor gördüler, futboldan uzaklaştırdılar diye Avcı'yı işaret etmiyor muydu?Fener, Abdullah Avcı'yı getiriyormuş bir de.
O zaman Barış ben oynamam demezse asla yazsanız da kadro fena değil.A listesi 25 kişilik maks...
4 TR'de yetişmiş yaz... 4 altyapı yaz... Buraya kadar 8... Sadece bunlarda eksiksen eksik olursun... Galiba bizde altyapı 3 tane... O zaman 1 eksik oldu... 7'de kaldık...
Ondan sonra kaç yabancı varsa yaz... 11 tane mi dedin mesela... Tamam 17'ye tamamlamak için 6 tane de istediğin oyuncuyu daha yaz... Türk de olur, gurbetçi de olur, herkes olur...
Eğer yabancıların üstüne yazacak yukarıdaki 7 'de saymadığın ek 6 topçu bulabiliyorsan 24 olacak demektir.
hepsi rotasyonda zani'nin onunde. 7. yedegi beslemeye gerek yok.ben sadece sane,yusuf ve barışı görüyorum orda barış da belli değil
Rotasyonda Kutucudan iyidir be.Zaniolo için ağlıyoruz da bu adam muhtemelen 5 tane 90 dakika görmeden sene sonu yine bize postalanacak en azından 3 milyonluk maaşından kurtulduk.
Görmedim öyle bir haberBeril böke diye biri
Ameliyat olmasi lazimmis
Yani, işin o yönü de yok değil, haklısın. Ama ben yine de adam alınmayacaksa Köhn ve Zaniolo'yu tutma taraftarıydım.Kadroya giremince yine arza cikarirdi. Fotolarini silerdi. Oynamaya niyeti yok. Gitmesi iyi oldu.
Galatsarayın teknik direktörü bu, ne üzgün olacak, kescek biletini göndercek yada kadro dışı bırakcak. Aha işte Lookman fırsatı çıktı. Kızıyoruz bağırıyoruz ama Fatih Terim olmak öyle kolay değil işte. Kavuk mavuk hatip matip, başkan asbaşkan dinlemez asardı o barışı
Görmedim öyle bir haber
Abi en iyisi bu kavuk ahlatci bunları def edip sportif direktör. Takımı bilen birisi. Hasan şaş vari biri. Ahh ben olsam korkmaz kaptanı getiririm. Dili falan var mı bilmiyorum ama öyle olmalı. Erdeni de isterim ama bunlar gitmeden gelmez gelemez.Galatsarayın teknik direktörü bu, ne üzgün olacak, kescek biletini göndercek yada kadro dışı bırakcak. Aha işte Lookman fırsatı çıktı. Kızıyoruz bağırıyoruz ama Fatih Terim olmak öyle kolay değil işte. Kavuk mavuk hatip matip, başkan asbaşkan dinlemez asardı o barışı
Böylesi daha iyi inan, oynatmadigin adam ancak kadro siskinligi yapiyor.Yani, işin o yönü de yok değil, haklısın. Ama ben yine de adam alınmayacaksa Köhn ve Zaniolo'yu tutma taraftarıydım.
evet ahmet kutucu kesin zaniolonun önündedir bir de kanada yazmışsınhepsi rotasyonda zani'nin onunde. 7. yedegi beslemeye gerek yok.

Galiba maaşı bizdeZaniolo için ağlıyoruz da bu adam muhtemelen 5 tane 90 dakika görmeden sene sonu yine bize postalanacak en azından 3 milyonluk maaşından kurtulduk.
Bilmiyoruzacaba transferi komple mi kapattık yoksa bu yabancı haklarını doldurcaz mı lig için ?
Barış boey kerem hatta yunus… gençken parlatılan oyuncular… formayı almak isteyene verir…Fener bile Yusuf akcicek i çıkardı.
Okan hocamızın en büyük eksiği gençleri oynamamak gokdeniz Gürpuzden umutluyum izlemek istiyorim ancak kupa maçlarında bile az zaman veriyor hocamız halbuki bu ligde 3 0 dan sonra gençlere zaman vermeliyiz
evet dusunuyorum ,gecen sene kactane maca cıkardı mou ve uefa maclarında oynattı yani araplardan 20 gelmese avrupadan 10 civarı kesın gelirdiyusufa gelen teklifin legit bu teklif oldugunu mu dusunuyorsunuz?