Nedim Sertel
Büyük Kaptan
Benim bildiğim son 2 yıldır izlediğim Ederson köşeye tıngır mıngır gelen ilk toplardan birini çuval gibi yana yatıp ya içeri alacak ya da sektirip gol olacak
Sonrasını merak ediyorum
Sonrasını merak ediyorum
Aldiklari oyuncularin PS degeri yuksek ondan. Birde cok adam aldilar. Yakinda guncelleme olacak yapilan transfer bedellerine gore, bakalim ne olacak o zaman goruruz.lan fbnin kadro değeri bizden yüksekmiş nasıl oluyor bu![]()
sane kayseri maçı dışında baya kötüydü
övmek için makattan argümanlar uydurmaya gerek yok
şu isimli topçuları övmek için uydurulan şeyler amma bayıyor ya
böyle gitse okeysiniz yani vites yükseltmesi falan gerekmiyor?
Veya rakip santraforu parlatabilirdik

Alper Eurobasket konusu neden yokAldiklari oyuncularin PS degeri yuksek ondan. Birde cok adam aldilar. Yakinda guncelleme olacak yapilan transfer bedellerine gore, bakalim ne olacak o zaman goruruz.
Gazetecilerin menajer gibi davranıp resmen oyuncuyu aldırmaya çalışması çok garip değil mi? Bir de 1 ay da Hakan ile ilgili bu dönüş nasıl oldu? Bir de bir futbolcunun gazetecilerle bu kadar içli dışlı olması ki Hakan'ın geçmişte milli takımda yaptıkları falanı da akıllara getirince ciddi bir problem olmaz mı?Yahu nedir bu Hakani aldiralim, taraftrin istedigi olacak modu?
Taraftarin her istedigi alinsa FM oynar gibi real madrid bile batar...
Hakan alinmalidir dogru, fakat hangi detayini biliyorsunuz(bonservis vs) ve ust perdeden konusuyorsunuz?
Hakan alinmalidir dogru, lazim takimin o bolgesine o da dogru... Maasinda indirim yapar eyvallah , fakat 20 M verilmesine karsiyim mesela. (Ugurcan konusunda da bonservise karsiydim). Bu is olacaksa max 15 e bitmelidir.
Yonetimin 2-3 haftadir akli nerdeydi demek daha dogru elestiri olur. Asip kesme modu su an kimseye fayda saglamaz.
Her seyin bir vakti var.
Öyle değil miydi ama,yanlış zamanda gelen doğru adam değil mi yanibiz de veletken elano falan överdik aslında mükemmel topçu takım yüzünden oynayamıyor fln :d
Adamin onunde city kadrosu oynamayacak, bunun defolarini kesin gorecegiz.Benim bildiğim son 2 yıldır izlediğim Ederson köşeye tıngır mıngır gelen ilk toplardan birini çuval gibi yana yatıp ya içeri alacak ya da sektirip gol olacak
Sonrasını merak ediyorum
oynatmıyorlar, Muani,Kudus ve Xavi Simons'u aldılar , ayrıca Brennan,Odobert ve Richarlison falan da ellerindeTel'in opsiyonunu daha yeni kullanmadı mı Tot? Neden salsın şimdi?
hiçbir özelliği sivrilmeyen mevkisiz bir topçuydu benceÖyle değil miydi ama,yanlış zamanda gelen doğru adam değil mi yani
Ben Sane'nin şu ana kadar hiç bir lakaytlığını görmedim. Barış'ın daha çok lakaytlığını gördüm. 2 gol attığı maçta toplara koşmamak eli belinde gezmek gibi. Sen kafanda kurup ona inanmak için çabalıyor olabilirsin belki.Bu kadar lakayt bir Sane senin icin ortalama bir performans gosterdiyse bu hususta fazla konusmaya luzum yok
Vardir benceAlper Eurobasket konusu neden yok
Ne fark ediyor ki 3 kuruşluk adamları her ay güncelleyip 1,2milyon falan ekliyorlar, mesela Başakşehir seviyesi Şimanski barıştan yüksek hatta Juventuslu oyuncularla eşit, Osimheni yıl başına kadar 35e düşürürlerAldiklari oyuncularin PS degeri yuksek ondan. Birde cok adam aldilar. Yakinda guncelleme olacak yapilan transfer bedellerine gore, bakalim ne olacak o zaman goruruz.
Bir cok yerden sakat surec.Gazetecilerin menajer gibi davranıp resmen oyuncuyu aldırmaya çalışması çok garip değil mi? Bir de 1 ay da Hakan ile ilgili bu dönüş nasıl oldu? Bir de bir futbolcunun gazetecilerle bu kadar içli dışlı olması ki Hakan'ın geçmişte milli takımda yaptıkları falanı da akıllara getirince ciddi bir problem olmaz mı?
Alper Eurobasket konusu neden yok