GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 300

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
420,2K
Sayfa
300/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon bütün yurtici transferlerinde öyle açıkliyormus bize özgü bir durum değil. Bizim kasadan totalde 33 net 3 de bonus çıktı vergilerle birlikte. Vergi işleri de muhasebe işleri ne zaman geri döner yıl sonu vergiden mi düşer o meblağ işte muhasebe departmanı çözecek o iside. 27.5 Trabzon'un kasasına kalan para anlaşmada.

Bizim kasadan çıkan para 33 trabzonun kazandığı 27.5 geri kalanı devlete vergi olacak gidecek işte. Bu giden verginin ne kadarı bize dönecek ödenecek vergilerden mi düşülecek orası muhasebe departmanının işi.
Gelirlere baktığın vakit, tamamen geri dönecektir.. Gelirlerden tahsil edilen KDV den mahsup yapılır..

.
e87710cf2dc60c85694461d2f7903a4b.jpg

Hep maliyeti yuksek oyuncular aldik, bir yandan hazir ve direkt oynayan oyuncularin alinmasi guzel yani buna karsi degilim sahsen. Ama sen gelecegi dusunerek genc ve maliyeti daha makul oyuncularda alabilirsin zaten bir nevi bu yabanci kurali ona zorluyor seni zaten.

Biz Real Madrid gibi surekli al al al diyemeyiz bu orta-uzun vadede problem cikartir basimiza. Sen bugune 4-5 milyona aldigin cocugu ileride 25'e satmayi da bileceksin, bu sekilde sicak para girisi saglamis olursun ilerike donemlerde ve elin rahatlar.

Sadece 30-40 milyonlara oyuncu almakla Turkiye'de bu isler uzun sure iyi gitmez. Bir tane daha genc oyuncu transferini o yuzden bekliyorum ama hic haber de yok maalesef.

fener o kadar para harcamasina ragmen savunma hatti rezalet

bizim singo istedigimiz gibi cikarsa elhamdullillah cok daha iyi bir savunma hattimiz olacak onlara gore
Ben Singo dan umutluyum. Kendisi bize transfer olduktan sonra Monaco taraftar forumlarındaki yorumlara bakmıştım. Çoğu en iyi savunma oyuncumuzu verdik diye üzülüyordu. Bizde zamanında Boey gittiğinde yaşadıklarımızı şimdi onlar yaşıyor gibi görünüyor. O nedenle kendisi ile ilgili umutlarım yüksek

Ancak keşke elde fırsat varken gene Fransa pazarından uygun fiyata birkaç genç daha alınıp şampiyonlar liginde kendilerini gösterseydi. Boey gibi onları da zamanı gelince yüksek fiyatlara satmamız çok kolay olurdu.

Kaleci arayışları olduğu dönemde Restes adı çıkınca Toulouse forumlarına da bakmıştım. Her ne kadar o yaşta bir oyuncuyu alma ihtimalimiz beni heyecanlandırsa da, Restes için taraftarları aynı şeyi söylemiyordu. Çoğu, umarım Gala o paraları verip alır yorumları vardı. Hatta transferden biz vazgeçince üzülmüşlerdi. Bir daha o paraları asla bulamayız Restes için demişlerdi.

Böyle durumlarda bilinmedik oyuncular için o takımın taraftarlarının genel düşüncesi ne bu çok önemli bence ..

Yanılmiyorsam Eylül, Ekim ve Kasım'da 3 millî ara olacak. Toplam 1.5 ay ama değişti ise bilemem. Belki 2 ara olacak
Yine de sizce Bissouma 2 ay beklenmeye değer miydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt