GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 344

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
419K
Sayfa
344/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Top tekniği yüksek 6 numaran (Hakan) ilkay ve İlkayın biraz daha genç dinamik olanı. Böyle bir üçlü yoksa geride top tutma işi yalan Torreira lemina ikilisi ile geride duralım dersek elek ederler çümkü paslarla rakibin baskısını kırabilecek adamlar değil ikiside

Ederson’un top olduğu söylentisi gerçek mi arkadaşlar?
IMG_0203.webp

Şöyle bir fotosu geziyor ortalıkta

bana göre bize 2 transfer daha lazım, yerli yabancı bilmem fazlası gereksiz olur.

yatırım yapmak istiyorlarsa alıp takımlarında bıraksınlar orada oynasın seneye duruma bakarız
Bunu uygulama şansımız yok onu yapacağın oyuncu için de 5 milyon çekerler. Şu dakika yapabileceğin tüm zarlar atılmalı.

Bu zar geçmişi iyi olan genç ve sakatlanmış oyuncu da olur, daha keşfedilmemiş bir oyuncu da olur.
Burada al kulübünde oynasın demek ben kendime oyuncu bakmıyorum parasına bakarımdır onu yabansı sınırından bağımsız yapacaksın, yapmalısın zaten(istanbul ve şanlıurfadaki velet gibi parasını verirsin sözleşme imzalarsın o artık senin oyuncundur.)

Senin şu dakika gelecekte takıma entegre edebileceğin, yerli yabancı farketmez bence de ama yabancı sorunun yokken o devasa okyanustan kendine uygun olanı bulup getirebilirsin.

Şöyle ki bugün satılması en yüksek oyuncu barış türkiyede muadilini bulma şansın yok en az 5 senelik bir çalışma ister. Ama seneye barışın yerine koyacağım ben öyle şekillendirebileceğim patlama ihtimali yüksek oyuncu bulacağım dersen bu şansını yabancı ile daha da artırıyorsun.

Kudüsler falan danimarkadan bu şekilde çıktı.

Şu dakika imkan varsa 4 tane 18 yaşında velet yapıştırıp gelmek lazım.

Bunlar da
1-Barış
2- Lemina
3- Sağ bek
4- Osimhen yada icardi muadili

Yapılması gereken yatırımlar bunlar. Türk elbet alabiliriz bazı ek bölgelere hatta almalıyız da. Bunlardan bir tanesi de rizenin bek oyuncusu ha bak onu alıp kulübünde bırakacaksın ki oynasın yetişsin.

Örneğin geçen sene denizi parladığı anda gidip yapışacaksın ve 2 sene kulübünden bırakacaksın maaşını sen karşılayacaksın.

Yapılması gerekenler bunlar.

Uğurcan-Singo-Sanchez-Abdülkerim-Eren-Torreira-Sara-Sane-İlkay-Yunus-Osimhen

Günay-Kaan-Arda-Metehan-Jakobs-Berkan-Lemina-Sallai-Yusuf-Kutucu-İcardi

Lig için 1 stoper 1 kanat 1 forvet almamız lazım.Avrupada beklentim yok.Hem kanatta hem forvette oynayan bi futbolcu bulabilirsek orta sahaya canavar bi adam alalım.

Bu arada sane singo ve uğurcanın ne vereceğini bilmiyoruz daha sane Şuan kötü görünüyor ama bu hiç belli olmaz bir anda uçuşada geçebilir

12 milyon transfermarkt değeri var 20 den aşağı çekmezler oyuncuyu bilmiyorum tabi birde bu u23 oyuncular cl ye bildirmesekte dahil edilebiliyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt