GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 353

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
418,7K
Sayfa
353/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Murat Yanut koş göbek yarıştırıyorlar. Biz geri kalmayalım
images-33.webp

Feneri çok ciddi almıyorum geçen sezon başında dedim puan farkı ile şampiyon oluruz diye öylede oldu bu sezonda diyorum zor geçecek ama şampiyon biz olacağız fener geçen seneki kadronun çok gerisin de mevki mevki bakarsak çok daha öndeyiz

Uğurcan=Ederson
Singo>Semedo
Davinson>Skriniar
Abdülkerim=Çağlar
Eren>Brown
Torreira>Edson
Lemina>Fred
İlkay>Asensio
Sane>Kerem
Yunus>Nene
Osimhen>Nesri

Durum bu bence gayet objektif bir sıralama oldu bu arada abartısız hatta uğurcan mevcut durumda çok çok daha iyi bile olabilir edersondan Abdülkerim kendine biraz dikkat etse çağların çok üstünde sadece iki mevkiyi eşit gördüm açıkçası geri kalan her mevkide üstünüz hem kariyer bakımından hem performans hem de fizik kondisyon tempo bakımından aklı selim olan hiç kimse aksini iddia edemez fener gene ittir kaktır yarışta tutulur o ayrı tabi

Feneri çok ciddi almıyorum geçen sezon başında dedim puan farkı ile şampiyon oluruz diye öylede oldu bu sezonda diyorum zor geçecek ama şampiyon biz olacağız fener geçen seneki kadronun çok gerisin de mevki mevki bakarsak çok daha öndeyiz

Uğurcan=Ederson
Singo>Semedo
Davinson>Skriniar
Abdülkerim=Çağlar
Eren>Brown
Torreira>Edson
Lemina>Fred
İlkay>Asensio
Sane>Kerem
Yunus>Nene
Osimhen>Nesri

Durum bu bence gayet objektif bir sıralama oldu bu arada abartısız hatta uğurcan mevcut durumda çok çok daha iyi bile olabilir edersondan Abdülkerim kendine biraz dikkat etse çağların çok üstünde sadece iki mevkiyi eşit gördüm açıkçası geri kalan her mevkide üstünüz hem kariyer bakımından hem performans hem de fizik kondisyon tempo bakımından aklı selim olan hiç kimse aksini iddia edemez fener gene ittir kaktır yarışta tutulur o ayrı tabi
Abdulkerim=Çağlar olmamış Apo>>>Çağlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt