Cafer Güney
Ulubatlı Souness
transfer yaparsak napcan ben demiştim memet¿
transfer yaparsak napcan ben demiştim memet¿
ben demiştim dersinNapcaz transfer yaparsak ben demiştim memet¿
Nasil ama Krunic he? Gördün di mi he?ferdiyi sol bek yapan binim
osayiyi sağ bek yapan binim
serdar dursunu 10 numara oynatan binim
ay em fenerbahçe çocukNasil ama Krunic he? Gördün di mi he?
Goy goy bir kenara , ismail haberini gormedim ben hic.ay em fenerbahçe çocuk
Bu goy goy dönüyo da cidden bunu demiş mi yaay em fenerbahçe çocuk
ferdiyi sol bek yapan binim
Demiş olma ihtimali dememiş olma ihtimalinden fazla.Bu goy goy dönüyo da cidden bunu demiş mi ya
Botokslunun haberiGoy goy bir kenara , ismail haberini gormedim ben hic.
Muhabir kaynakli mi o is?
Hatırladım yine utandımferdiyi sol bek yapan binim

Bu goy goy dönüyo da cidden bunu demiş mi ya
O maçta onların da şutu yoktu bizim 1 tane vardı isabetli :dFenerin her hocasını iç dış tokatlayan Okan Hocam'a 10 kişi ile iç sahada top göstermedi maalesef. Deplasmandaki maçta da şutumuz yoktu
O maçta onların da şutu yoktu bizim 1 tane vardı isabetli :d
Icardi djiku pozisyonu o maçtaydı ayrıca dk 20de 10 kişi kalcaklardı penaltı ilen
Yok maraba falan ama yine de fbye son 3 yılda en iyi oyunu oynatan adam bence de ona katılıyorumiso kompakt oyunda iyi bence. Saçma sapan bir alman gelse daha rahat ekarte ederdik diye düşünüyorum knk her şeye muhalefetsin deme yine
@Murat Yanut koş göbek yarıştırıyorlar. Biz geri kalmayalım
Abdulkerim=Çağlar olmamış Apo>>>ÇağlarFeneri çok ciddi almıyorum geçen sezon başında dedim puan farkı ile şampiyon oluruz diye öylede oldu bu sezonda diyorum zor geçecek ama şampiyon biz olacağız fener geçen seneki kadronun çok gerisin de mevki mevki bakarsak çok daha öndeyiz
Uğurcan=Ederson
Singo>Semedo
Davinson>Skriniar
Abdülkerim=Çağlar
Eren>Brown
Torreira>Edson
Lemina>Fred
İlkay>Asensio
Sane>Kerem
Yunus>Nene
Osimhen>Nesri
Durum bu bence gayet objektif bir sıralama oldu bu arada abartısız hatta uğurcan mevcut durumda çok çok daha iyi bile olabilir edersondan Abdülkerim kendine biraz dikkat etse çağların çok üstünde sadece iki mevkiyi eşit gördüm açıkçası geri kalan her mevkide üstünüz hem kariyer bakımından hem performans hem de fizik kondisyon tempo bakımından aklı selim olan hiç kimse aksini iddia edemez fener gene ittir kaktır yarışta tutulur o ayrı tabi