Bizim seviyemiz dediklerimiz de tırt değil işte kastım oPool, city, madrid haric hepsi bizim seviyemiz rakipler. Burda artik hocanin taktik zekasi devreye girecek eger varsa öyle birsey
Sigir press oynarsak 4-5 puanla köyumuze döneriz
Bizim seviyemiz dediklerimiz de tırt değil işte kastım oPool, city, madrid haric hepsi bizim seviyemiz rakipler. Burda artik hocanin taktik zekasi devreye girecek eger varsa öyle birsey
Sigir press oynarsak 4-5 puanla köyumuze döneriz
Allah göstermesin Torreira Lemina ya birşey olsa???Ben geniş kadronun iyi olduğunu düşünmüyorum. Oynamayan oyuncular sorun yaratır. Şuan gayet yeterli bir kadromuz var.
Orijini sağbek olmadığından sürekli ileriye deplase olduğundan yağ gibi kaydığından bir türlü sağ bek diyemedim ne bileyimAğa siz sallai yi niye sağ beki yedekleyecek biri olarak düşünmüyorsunuz?
Torreira Lemiana önlerinde ilkay oynayıp sara maalesef kenarda oturup süre bekleyecek.lemina sara torreira ilkaydan biri oturacak işte çok önemi yok
sallai sağ bek yedeği için kafi gayet bence
bence as stoper ve yedek kanat eksiğimiz var başka bi eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum
ikisine birden mi?Allah göstermesin Torreira Lemina ya birşey olsa???
Açtım abi, ankette geliyor.Açın işte bir konu da şu mesajları atın oraya… hatta bir de anket koyun![]()
Yada kendimi geliştireyim düşüncesi maalesef.İlk geldiğinde ümitlenmiştik ama ümidimiz filizlenemedi.Lan ne eyup aydinmiṣsin yav. 2 senedir kilini kipirdatmadin
Insanin icinde olmaz mi bi yere kiralik gidiyim kendimi göstereyim? Yok ben Gsde oynuyorum etiketi kariyerinin önunde tutuyor herhalde
Istedigimiz teklifler gelmiyor ondan gönderemedik bence. Yoksa ahmedi dusunen adam 4 macta en az toplam 60dk falan da olsa sure verirdi herhalde, 1dk oynamadi dahaO değilde Kutucuyu düşünüyor olabilir .Biz ne kadar düşünmesek te hala kadroda zatialleri.
1milyonluk oyuncuya 6m verirsen eğer , o beklediğin teklifler selamsız bandosuna dönerIstedigimiz teklifler gelmiyor ondan gönderemedik bence. Yoksa ahmedi dusunen adam 4 macta en az toplam 60dk falan da olsa sure verirdi herhalde, 1dk oynamadi daha
Olur olur. Ferdi de 10 numara geldi sol bek olarak transfer yaptı…Orijini sağbek olmadığından sürekli ileriye deplase olduğundan yağ gibi kaydığından bir türlü sağ bek diyemedim ne bileyimsallaide nereyi yedekleyecek kanatımı sağbekimi.??
Tabiki tirt degil. Tek tirt takim sg. Ama iste artik hoca takima göre taktik cikarip oynatacak takimi. Yok ben kendi oyunumu oynarim derse gecmis olsunBizim seviyemiz dediklerimiz de tırt değil işte kastım o
Tırt lig maçlarında sara torreira ilkay görürüz lemina clde daha çok lazımTorreira Lemiana önlerinde ilkay oynayıp sara maalesef kenarda oturup süre bekleyecek.
Gecen sezon biraz skor yapsa gene aldigimiz fiyata yakin satardik ama herif sanki ilk defa futbola baslamis gibi oldu bizde1milyonluk oyuncuya 6m verirsen eğer , o beklediğin teklifler selamsız bandosuna dönerbiz okadar pahalıya alıyoruzki ,çıtayı okadar yukarıya çıkartıyoruz ki,hiçbir takım yaklaşamıyor maalesef.Göztepe 20 ye sattı 5 vermiyor.Böyle bir dünya işte.
Zaten olması gereken o.Tırt lig maçlarında sara torreira ilkay görürüz lemina clde daha çok lazım
Katılıyorum.Avrupa'da çok daha fazla lazım.Ama Sara nın 10 oynarken kaybolduğu gibi 8 de de eğer kaybolursa asla olmaz .Bizim ligimizde bile çok göze batar.Sara maalesef Olivirera gibi kaçak güreşiyor o huyunu hiç sevemedim bir türlü.Tırt lig maçlarında sara torreira ilkay görürüz lemina clde daha çok lazım