GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 400

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,4K
Sayfa
400/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Istedigimiz teklifler gelmiyor ondan gönderemedik bence. Yoksa ahmedi dusunen adam 4 macta en az toplam 60dk falan da olsa sure verirdi herhalde, 1dk oynamadi daha
1milyonluk oyuncuya 6m verirsen eğer , o beklediğin teklifler selamsız bandosuna döner :) biz okadar pahalıya alıyoruzki ,çıtayı okadar yukarıya çıkartıyoruz ki,hiçbir takım yaklaşamıyor maalesef.Göztepe 20 ye sattı 5 vermiyor.Böyle bir dünya işte.

Bizim seviyemiz dediklerimiz de tırt değil işte kastım o
Tabiki tirt degil. Tek tirt takim sg. Ama iste artik hoca takima göre taktik cikarip oynatacak takimi. Yok ben kendi oyunumu oynarim derse gecmis olsun

Artik akillanmistir diye umit ediyorum avrupa konusunda. Oda biliyor avrupada 1 basarisizlik daha Gs kariyerini sonlandirabilir

1milyonluk oyuncuya 6m verirsen eğer , o beklediğin teklifler selamsız bandosuna döner :) biz okadar pahalıya alıyoruzki ,çıtayı okadar yukarıya çıkartıyoruz ki,hiçbir takım yaklaşamıyor maalesef.Göztepe 20 ye sattı 5 vermiyor.Böyle bir dünya işte.
Gecen sezon biraz skor yapsa gene aldigimiz fiyata yakin satardik ama herif sanki ilk defa futbola baslamis gibi oldu bizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt