Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen ve Icardi'nin arkasına milyon euroluk 3.yabancı forveti getiremezsiniz.

Yaz transferinde Ahmed Kutucu'yu Eren Dinkçi ile değiştirme fırsatımız vardı. Çok yönlü bir oyuncu olarak şans verilebilirdi. Ahmed Kutucu lig maçlarının hiç birinde oyuna girmedi şu zamana kadar.

acayip ağrım olduğu için ben yatıyorum beyler :uhu:

1757200121299.webp

Osimhen ve Icardi'nin arkasına milyon euroluk 3.yabancı forveti getiremezsiniz.

Yaz transferinde Ahmed Kutucu'yu Eren Dinkçi ile değiştirme fırsatımız vardı. Çok yönlü bir oyuncu olarak şans verilebilirdi. Ahmed Kutucu lig maçlarının hiç birinde oyuna girmedi şu zamana kadar.
Umut bulut gibi bir üçüncü forvete hayır demezdim

Umut bulut gibi bir üçüncü forvete hayır demezdim
Milli Takım'ın forvet havuzundan anlaşılıyor zaten malzemenin o bölgede yetersiz olduğu. Sürekli sakatlıklarla boğuşan Enes Ünal ve deneyebileceğimiz Eren Dinkçi hariç ortada bir kalite veya Galatasaray seviyesinde potansiyel yok gibi görünüyor yerli oyuncuların içinde.

hoca özellıkle bu tarz magazinci heriflerin programlarını çıkıyor bence,geyik yaparak geçiştiririz diye

kadronda eksıkler var ,kanat eksigi var sol stoper eksigi var

yabancı hakkın var

bu tarz şeyleri sormak yerıne kerem filan sordugu icin onların programa cıkıyor :)
Hocanin bugunku peogram 500.falandi ve hepsinde de ayni sorulari sordular. Asagi yukari ve cıkmadigi yerde kalmadi diyebiliriz seçici değil herif o konuda. Medyamiz böyle genel anlamda.

Lookman fırsat transferi ise Maths Tel de küçük çaplı fırsat transferi.
En azından önlem almış oluruz. Opsiyonlu kiralayın.

Hoca takımın eksiksiz hatta kalabalık bile olduğunu söylemiş. Nöbete kilit vurup gidelim, daha neyin nöbetini tutuyoruz :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt