Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.242
- 21.168
- 2.233
Bjk çok istiyorsa Mane'yi alsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde SaneBjk çok istiyorsa Mane'yi alsın
Ona da gerek.ypk. Altyapisi saglam bir kluptu eskiden. Sidik yaristiracam diye yerlilere eskisi kadar onem vermemeye basladilar.Şuna harcadığın paranın dönüşü olmayacak, şampiyonluk şansın da yok. Niye gidip denemelik gğney amerikadan 2-3 topçu almıyorsun. Menajer çakması topçular harici kimseyi alamıyorlar. Muçi, musrati, arroyo hepsi menajer çakmalarıydu, yok mu bunların scout departmanı
Ahmet Bulut olmasa topçu getiremezler. Arada kıyak yapıyor da Orkun’u alıp Gedson’u yüksek fiyata satıyorlar işte.Şuna harcadığın paranın dönüşü olmayacak, şampiyonluk şansın da yok. Niye gidip denemelik gğney amerikadan 2-3 topçu almıyorsun. Menajer çakması topçular harici kimseyi alamıyorlar. Muçi, musrati, arroyo hepsi menajer çakmalarıydu, yok mu bunların scout departmanı
Edersona o paraları vermek içine siniyor muydu Uğurcandan bağımsız?Ahmet Bulut olmasa topçu getiremezler. Arada kıyak yapıyor da Orkun’u alıp Gedson’u yüksek fiyata satıyorlar işte.
Btw bizim bu Bulut’tan uzak durmamız lazım, yine yaptı yapacağını Ederson’da
Ederson çok büyük hayal kırıklığı olacak görürsünüz. Ben ne uğurcanı ne ederson'u istiyordum. Hayalim Atubolu'ydu ama gündeme bile almadılar.Edersona o paraları vermek içine siniyor muydu Uğurcandan bağımsız?
Arroyyo transferi bayağı kara para aklama. No name adamın birine bu malar 9 veriyor ne hikmetse müthiş bir oyuncuymuş gibi değer kaybetmeden brezilyaya geri okutuluyor.elan ricardo ve arroyo aldılar ya
bizim ontivero kepazeliğiyle yaraşır
2 falan vermiştik çöptiveroyaArroyyo transferi bayağı kara para aklama. No name adamın birine bu malar 9 veriyor ne hikmetse müthiş bir oyuncuymuş gibi değer kaybetmeden brezilyaya geri okutuluyor.
Sisteme akıtılması gereken bir parayı buradan gönderdiler öbür taraftan çektiler.
Ontivero 500 bin bedelle gelmişti bunların en ucuzu 3 milyon euro.
Oha dolanrıdılmışız2 falan vermiştik çöptiveroya
#öngörüAnlaşılan bu sezon çok BURUK geçecek
Ah be! Ayağı iyi stoper kavramının vücut bulmuş hali. Sol stoper olarak ismi geçenlerin alayına tercih ederdim. Ucuza da gitmiş; EPL yapma şansı varken tercih eder miydi bilinmez tabii. Alınmış olsa direkt 11 oyuncusu olur, Apo da laf edemezdi. Prag sonrasında hiç izlemedim doğrusu...u23 değil ama gerektiğinde yedek de olabilecek sol stoper Krejci vardı Girona'da. Bize karşı oynarken Prag'ın en iyi oyuncusuydu. Wolves yapmış.
Malesef ziyech vibeı alıyorum saneden. İnş yanılırım.Sane zaten top oynamıon ne izni bu kardeş? 15m alırken hiç derdin yok bakıom
Kiralama + zorunlu satın alma ile 30 milyona gitti oyuncu.Ah be! Ayağı iyi stoper kavramının vücut bulmuş hali. Sol stoper olarak ismi geçenlerin alayına tercih ederdim. Ucuza da gitmiş; EPL yapma şansı varken tercih eder miydi bilinmez tabii. Alınmış olsa direkt 11 oyuncusu olur, Apo da laf edemezdi. Prag sonrasında hiç izlemedim doğrusu...
8 bons+8 maaş konuşulduğunda bile sinmiyordu ki.Edersona o paraları vermek içine siniyor muydu Uğurcandan bağımsız?
Ilkaya bak kimlere mac kazandiriyor. Ilkay sayesinde ahmed de bruyne winner oldu
İyi bir halı saha oyuncusu diyebiliriz heis