Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alisson ile alakamiz yoktu, belki o deli Olympiakos başkanı bunu demiş olabilir

Aliş ile sanki bi ara haberler çıkmıştı o yüzden yazdım, belki ben yanlış hatırlıyorumdur.

Tzolakis'e 45 çekmiş olabilirler zira o adam zaten ucuza bırakacak olsa ortağı olduğu ingiliz kulübüne gönderir bu herifi.

Okan Buruk'u da anlamak mümkün değil.
Oynattığı oyuna saygı duyarım ama madem ısrar edeceksin neden Abdülkerim'i değiştirmiyorsun? Orta sahan birbirine yakın minimum 5 oyuncudan oluşmalı. Kanatların ileri geri arı gibi çalışmalı . Yine oraya minimum 4 oyuncu gerekli.
EPL'de oynasak çok net küme düşeriz.
Avrupa kupaları lige giden hedef yolunda engel gibi duruyor.

Aliş ile sanki bi ara haberler çıkmıştı o yüzden yazdım, belki ben yanlış hatırlıyorumdur.

Tzolakis'e 45 çekmiş olabilirler zira o adam zaten ucuza bırakacak olsa ortağı olduğu ingiliz kulübüne gönderir bu herifi.
Alisson'a da 45 istenmez. Zaten kötürüm bir de genç de değil

Astronomik rakamlarla Samuel Etoo, Willian ,Kokorin, Zhirkov alıp sadece 10 yıl içinde amatöre kadar düşen Anzhi Maçankale geliyor aklıma hep
Gökhanım o olayda futbola dair hiçbir proje yoktu. Maçın olduğu stada özel jetle gidiyordu Etoo. Orada farklı şeyler döndü az çok tahmin edersin ki

Aral Şimşir transferi şart, Zaniolo da gitti
Buir akimda 4 kanat şart heleki butun kulvarda yer aliyorsan
85 maç olsa 85ine de aynı kadroyla çıkmak istiyor.Aral gelirse Yusuf'tan farkı olmaz aynı anda 2 kanat sakatlansa bile Sara'yı kanat oynatır bu sefer.Bu rotasyon işini çok abartıyoruz ben 2 senedir söylüyorum burda kadroyu şişirmeye gerek yok çünkü aynı oyuncuları oynatmak istiyor sonsuza kadar

Maaşını almış zaten 500 bin euro verelim de gelsin kapımızda köpek olsun, fener maçlarında şerefsizlik yapsın diye kullanırız

Değil u23 u69 bile alabiliriz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt