Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.189
- 10.431
- 2.168
Okanım Liverpool maçı için Tolgahan da istihareye yatar mırüyamda lpool maçını gördüm
staddaydım 5-1 yeniliyoruz
abv böyle işin
gitmeyeceğim maça
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okanım Liverpool maçı için Tolgahan da istihareye yatar mırüyamda lpool maçını gördüm
staddaydım 5-1 yeniliyoruz
abv böyle işin
gitmeyeceğim maça
Martinez
Alisson ile alakamiz yoktu, belki o deli Olympiakos başkanı bunu demiş olabilir
2.5'a satacaklarken bedavaya gönderdiler. Bu aynı zamanda İsmail Kartal gelmeyecek demek çünkü onun transferini durduran Kartal demişlerdi.Djiku Spartak Moskova'da
Alisson'a da 45 istenmez. Zaten kötürüm bir de genç de değilAliş ile sanki bi ara haberler çıkmıştı o yüzden yazdım, belki ben yanlış hatırlıyorumdur.
Tzolakis'e 45 çekmiş olabilirler zira o adam zaten ucuza bırakacak olsa ortağı olduğu ingiliz kulübüne gönderir bu herifi.
Astronomik rakamlarla Samuel Etoo, Willian ,Kokorin, Zhirkov alıp sadece 10 yıl içinde amatöre kadar düşen Anzhi Maçankale geliyor aklıma hepOkanım Liverpool maçı için Tolgahan da istihareye yatar mı![]()
Kimdir necidir bilmiyorum ama bize kanat forvet şartAral Şimşir transferi şart, Zaniolo da gitti
Buir akimda 4 kanat şart heleki butun kulvarda yer aliyorsan
Gökhanım o olayda futbola dair hiçbir proje yoktu. Maçın olduğu stada özel jetle gidiyordu Etoo. Orada farklı şeyler döndü az çok tahmin edersin kiAstronomik rakamlarla Samuel Etoo, Willian ,Kokorin, Zhirkov alıp sadece 10 yıl içinde amatöre kadar düşen Anzhi Maçankale geliyor aklıma hep
85 maç olsa 85ine de aynı kadroyla çıkmak istiyor.Aral gelirse Yusuf'tan farkı olmaz aynı anda 2 kanat sakatlansa bile Sara'yı kanat oynatır bu sefer.Bu rotasyon işini çok abartıyoruz ben 2 senedir söylüyorum burda kadroyu şişirmeye gerek yok çünkü aynı oyuncuları oynatmak istiyor sonsuza kadarAral Şimşir transferi şart, Zaniolo da gitti
Buir akimda 4 kanat şart heleki butun kulvarda yer aliyorsan
Bugun seabiscuit yarin limp bizkitSeabiscuit gibi nöbet
Öbürgün de Blink 182 miBugun seabiscuit yarin limp bizkit