Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
djikuyu yolladılarsa iso gelmiyor demek kötü oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KeskeMaxwell Woledzi ismi geçiyor
Nijerya Futbol Federasyonu, sakatlığı bulunmasına rağmen Victor Osimhen'in Güney Afrika maçı için kafilede yer almasını istedi.Galatasaray'ın baskısının ardından Nijerya'nın bu talebi gerçekleşmedi. Osimhen, İstanbul'a dönüyor. [ScoreNigeria]
Kim bu dennis rodman kılıklı arkadaş, iyi mi
cezalı iken forumu dışardan okuma şansı buldum
son 3-4 gündür forumun özeti şu
okan buruk hoca değil
montella hoca değil
santorelli voleybolu bilmiyor
hakan topçu değil, uğurcan kaleci değil, voleybolcular voleybolcu değil
adam sağlak be masonum
BudurHayır bu mantık yanlış 30 verdiğimiz için tazmanya canavarı gibi boş boş saldıracağız biz daha formamızı bile giymeden
Hatalı hatasız yediği bütün gollerde eleştirip meczup meczup konuşacağız
Bir cl macina Sara-toreyra-ilkay çıksın sonra bir daha çıkamaz zaten.Lemina milli takima gitti diye tepki göstermiyorum. Ama clde leminasiz olmaz
Lemina milli takima gitti diye tepki göstermiyorum. Ama clde leminasiz olmaz
Kimi keseceksin Lemina içinBir cl macina Sara-toreyra-ilkay çıksın sonra bir daha çıkamaz zaten.
İso gelmesi daha kötü olur. Yabancı gelsin daha iyi. Tedesco Terzic filan sezonu bile tamamlayamaz muhtemelen.djikuyu yolladılarsa iso gelmiyor demek kötü oldu
bence de fb'in en iyi stoperiydi djiku.yauv adam fbde solstoper oynadı
ozaman bu herif çift ayaklı
djikudan daha iyi stoper saysana bana son 10 yılda fbde
en son koreli vardı birde bu
skriniar fln ağır vasıta stoper ayaksız herifin teki
sırf kornerlerde tehlike yaratıyor diye iyi stoper sanıyorlar aynı bizim apo işte
ki bizim apo bunun yanında busquets ayak konusunda
eskiden sert atletikdi skriniar
tüm atletizmi gitmiş
djiku en sağlam stoperiydi fbnin son 10 yılda koreliden sonra kimse aksini iddaa edemez bana
cüzi miktara apoyla orayı idare ederlerdi işte
anladığım kadarıyla uefa kriterlerine göre maaşlarda limitdeymişiz ucuz yollu kaliteli bir solstoper işte adam
Jeke macinda o hatayi yapti. Bir daha yapmaz diye umuyorumBir cl macina Sara-toreyra-ilkay çıksın sonra bir daha çıkamaz zaten.
Bize haDijiku harika olur
Hemen cosma rts. Adam milli takimda, eyupten sonra frankfurt macina cikacagiz. Dinlendirmek istemistir, ki normal yani lemina fazla mac temposunu kaldiramaz gibisöyledim abi bunu da geleceği falan gördüğüm de yok , hocayı anlamak basit bir şey artık