- 10 Nisan 2013
- 59.063
- 42.584
- 3.943
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki dakikada şu hale geldi olay abiBatuhan ile yolları ayırma vaktimiz gelmiş
Daha kötü 1 tane topcumuz yokpuanlayalım please
Uğurcan - Ederson
Günay - İrfancan
Singo - Semedo
Sallai - Mert
Sanchez - Skriniar
Apo - Osterwolde
Metehan - Djiku
Arda - Çağlar
Eren - Brown
Jakobs - Levent
Lemina - Edson
Torreira - Fred
Sara - Asensio
İlkay - Talisca
Berkan - Szymanski
Kaan - Mhy
Eyüp - Bartuğ
Sane - Nene
Yunus - İck
Barış - Kerem
Yusuf - Oğuz
Osimhen - En Nesyri
İcardi - Duran
Kutucu - Cenk
İki dakikada şu hale geldi olay abi
![]()
GSCden ayrılarak Antu forum moderasyonuna katılan Ata B. Oğuz: “Türkiyenin en büyük ve en şerefli taraftar forumuna geldim”Batuhan ile yolları ayırma vaktimiz gelmiş
Lig değeri olarak da karşılık alabilsek mükemmel olurFb'yi bu yuzden seviyorum, tetiklenmesi lazım başarı için kulübün. Fb de bjk durumunda olsa bu kadar transfer işine girer miydik iki yıldır bilmiyorum. Keşke bu rekabet daha seviyeli olsa ligi de yukarı çekecek daha ama seviye düşük işte.
Beni yıllardır bildiğinizden içim rahatta abi forum nezdınde tekrar edeyim,
Ben kızıyordum Hakanın yaşı 31 bu kadar verilir mi diye özür diliyorum çeşke 25-30 verseydik Uğurcani almasaydık diyorum.Zannediyorlar ki taraftar kaleci transferi yapılmadığı için kızıyor.En önemli mevkiyi en sona bıraktılar.Edersonu dillendirip rakibe kaptirdilar sonra panik transferi yaptılar.Iddia ediyorum İlkay gündemde bile yoktu taraftarı susturmak için aldılar.Uğurcan’a fahiş bedel ver Hakan’ı alma
Sonra topçular fenere gidince niye haklı oluyor
GSCden ayrılarak Antu forum moderasyonuna katılan Ata B. Oğuz: “Türkiyenin en büyük ve en şerefli taraftar forumuna geldim”
Geleceğini satmak, rekabet değildir, yöneticilerin kendini aklama çırpınışlarıdır. Petrovic'i ilk sıraya koyup ona o parayı vermeyip son gün yan sokaktaki 10-15 edecek adama iki katını veriyorsan koyim öyle tetiklemeye.Beni yıllardır bildiğinizden içim rahatta abi forum nezdınde tekrar edeyim,
Fb'nin bizi tetiklemesini seviyorum demek istedim aslında, rekabet olmasa Osi vs kovalar mıydık son dakikalarda geçen sezon, ya da illa İlkay diye zorlanır mıydı gibi. Kadro kalitesini de rekabet yükseltiyor yine ama çok seviyesizler dediğim gibi
Zeytinlinin fener mesajlarını okuyarak büyüdüm.GSCden ayrılarak Antu forum moderasyonuna katılan Ata B. Oğuz: “Türkiyenin en büyük ve en şerefli taraftar forumuna geldim”
Plansızlık olamaz. Hiç bir yönetici bu kadar mal olamaz. Bunlar iş güç sahibi insanlar. Bu seviyede olduklarına kimse inandıramaz beni. Burada başka işler dönüyor. Siyasi baskı olabilir, komisyon işleri olabilir ( az ihtimal ama olabilir. Bu kadar göz önünde yapmaları zor.). Veya aklımıza gelmeyen başka dengeler, hesaplar. Fahiş fiyata ileride Trabzonspor'un bir oyunu veya kararını satın almış olabiliriz.Uğurcan 3-4 yaş daha genç olsa birşey demezdim ama bu bonservis inanılmaz fazla. Yazıklar olsun böyle plansızlığa. Muslera 5. ay sonu gitti 4 ayda elde var sıfır.
Kutucu gitmedi mi ts'yepuanlayalım please
Uğurcan - Ederson
Günay - İrfancan
Singo - Semedo
Sallai - Mert
Sanchez - Skriniar
Apo - Osterwolde
Metehan - Djiku
Arda - Çağlar
Eren - Brown
Jakobs - Levent
Lemina - Edson