Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lookmanin Baristan daha iyi topcu olmasi burada muazzam katki verecegi anlamina gelmez..Lookman Baris kalirsa cok ekstra olur bizim icin.. 1 ay sonra 28 yasina girecek bir adama da 50-60 milyon verilmez ..

Baris kalsin aklinii futbola versin lookman sonraki is
ben lookmanı 23-24 sanıyordum
hakikaten 28 yaşındaki adama o paralar verilmez
7-8e alınabiliyorsa aral şimşiri zorlardım barışa hem alternatif hem de mesaj olurdu

Barış kalıyorsa Hakan yeterli
Devre arasında Ocak ayında genel Duruma bakılıp bir iki oyuncu daha alınabilir
Singo alınınca zaniola gönderildi çünkü sallai o mevkide zanioladan daha verimli

Gelen giden her yonetim cok buyuk zar atiyor transfer donemlerinde. Hadi eskiden para ypktu aksam pazarini beklerdin de bu sene bu beceriksizlere fazla guvendik ama degisen bir sey yok. Kumara devam.

Stoper alin looo

12 saat kaldı. Hakan harici bir şey olamaz gibi duruyor. Hakan da istanbulda diye inter de satmaya razı değil.

@Adnan Korkut beni urkutuyorsun 5 dk icinde ayni seyleri yazmisiz 2 farkli mesajda

Kismen haklisin ama sunu da unutmamak lazim lig icin alacagin 2 genc kaliteli oyuncu SL'de yorulan topculara dinlenme imkani sunacak...

Şl listesine yetişmese bile 2 yabancı alınmalı çünkü ligde kullanarak diğer topçlara dinlenme fırsatı veririz biraz. Yalnız avrupada yine patlayacağız o kesin

Taraftar baskısıyla Hakanı da astronomik bir fiyata alacaklar üstüne ŞL listesine de yetiştiremeyecekler. Bu kepaze yönetimden anca bu beklenir.

ce5e600adb98568a279f93da731d5779.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt