Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 64.388
- 78.941
- 4.218
Bu istatistikleri baz almamak lazım adamın oynadığı futbolcular Cham, Ozan, Okay, Lundstram, bitik Visca gibi oyunculardı.
Eren'de benzer hikayeydi iyi takımda iyi oynarlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu istatistikleri baz almamak lazım adamın oynadığı futbolcular Cham, Ozan, Okay, Lundstram, bitik Visca gibi oyunculardı.
20 istiyorlar +bonushakan olayı bence interle alakalı bırakmak istemiyorlar
Geç rengim o işleri barış düştü bizim gözümüzden. Ölürüm de özür dilemem falan yedekde dursun. O suratla takımı zaten aşağı çeker.Lokman barış kalırsa nerede oynayacak
Uğurcan’a 33 sıkan Dursun bu Lookman için 55 milyonu kredi kartından tek çekim olarak verir.ALLAAAHH LOKMAAAANNNNNNN
Hakan bu hırsla taraftarında istegiyle bizimde teklifimizle intere resti çeker20 istiyorlar +bonus
Store alışverişe gidesinSabah iş var ama bir türlü uyku tutmuyor 30 milyon Uğurcan, 30 milyon Singo’ya harcadık. Bu paraları çıkartamazsak büyük girecek bize nasıl halledeceğiz bilmiyorum.
cebinden mı verdın dostum yat uyuSabah iş var ama bir türlü uyku tutmuyor 30 milyon Uğurcan, 30 milyon Singo’ya harcadık. Bu paraları çıkartamazsak büyük girecek bize nasıl halledeceğiz bilmiyorum.
Inter taraftar sayfalarından öğrendim.bendr interliyim bilyomHakan bu hırsla taraftarında istegiyle bizimde teklifimizle intere resti çeker
Sara'nın yapabileceği birşey değil malesef 10 numara veya 8.5 numara oynamak . Lemina ile rotasyon yapsınlar ama oraya da koyunca defans kevgire dönüyor. Velhasıl satılmalıydı sara benceilkay gelince sara da çalışmak zorunda kalacak
Zaten maaşı oraya yatırıyoruz beni kendinle karıştırmaStore alışverişe gidesin