Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan'ın demek istediği sabaha kadar mesajlaştık ben de uyumadım o da. oradan biliyorum ama haberi veriş şekli inanılmaz .d.d

cok iyi bi transfer dönemı oldu maşallah

3 tane daha adam alacagız

..............................UĞURCAN...................
SINGO......SANCHEZ.....
.APO.......EREN
....................
HAKAN.......TORREIRA.........
SANE...................
YUNUS..............LOOKMAN
............................OSIMHEN.........................

..............................GUNAY..............................
SALLAI.........KAAN........ARDA...........JAKOBS
....................LEMINA.........SARA........................+Berkan
BARIŞ.....................ILKAY..................KUTUCU
................................ICARDI..................................

olum kurun şunu 4 tane daha yabancı hakkı kalıyor lan :)

Stoper , Forvet , Kanat buralara da eli yüzü düzgün birilerini bulun 1 hafta içinde lige yazarız en azından

Son bir şarkı bekliyor camia.

Hakan ordan kopmak icin bunu goze alabilri eywta , ben CL de deneyimli ortasahadan yararlanamayacaksam ne anladim o isten?

Olacaksa bugun olmali, adamlarin akanjiyi aldigi formul gibi olabilir ama fena paralar harcaniyor.

Neyse olan olmus, artik hayirli olsun deriz bu saatten sonra.

Simdi Ilkay ucak takibi, ve Hakan icin bastirmaliyiz.

Kanat icinde genc oyuncu alinsin, CL listesine yetismese bile sorun degil.

Defansa da birini alirlar mi bilemiyorum.

Yusuf Demir acilen satilmali.

Eyup Aydin da gitmeli zaten Samsun verin diye bekliyor.

Ben sahada Barisi görmek istemiyorum yaw. Nasil isinacagiz bilmiyorum.

Bi de maçlarda her zamanki kazmaliklarini yapınca görmezden gelip genel faydaya bakan bir kesim vardi. Artik oyle bir kesim yok. Artik her hatasi goze batacak. Bu sene baris başlığında senlik var.

Hep dedim. Donnaruma ederson vs basari gormus adamlar. Tek ama tek motivasyon para.0 hedef var TR ye gelirse boyle adamlarda. Sasirmadim hic.

Koc zaten secim icin gozunu karartti, edersonu alip bize cok iyilik yapti aslinda(taraftari galyana getirdi tabi ayri) . Herifin holdingine yuzde 90 vergi indirimi var, harclik gibi para harciyor herif.

ballondor adayı, milli takım kaptanı, cl finalisti futbolcu italyada kazandığının çok daha altına gs’de oynamayı kabul ediyor ise ve sen fildişili gariban sağ beke 30, lokal kaleci uğurcana 30 sıktığın yerde çıkarıp 15 milyon bonservisi vermiyorsan ihanettir.

kaldı ki bu adam bunu ilk defa yapmıyor yani derdi emeklilik ya da para değil.
intere geçiş döneminde bonservisi elindeyken de seni arayıp alın beni diye haber salmış ve senin o dönemki beceriksiz yöneticilerinin rezaleti sebebiyle transferi gerçekleşmemiş.

osimhen süreci tamamlanmadan nasıl ki hakan mevzularına karşıysam geldiğimiz noktada hakanın tarafındayım.

senin için kendini yırtan, maaşından feragat eden, uluslararası yüksek repütasyona sahip bir topçu varsa herkese 30 saçtığın dönemde basıp parayı alacaksın.

kadroları önüme koyup bakıyorum da yok bu fb ne yapsa bize yetişemiyor, bi 200 m euro daha falan harcamaları lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt