Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gayet normal soru hocam, son gün diye fitim ilkaya, alternatif ve zaman kalmadi. Yoksa illa istedigim oyuncu degil, 34 yasinda ve temposu baya düstü. Katki saglar ama cok fazla beklentiye girmeyelim, üzülürüz.

Ben buyuk beklentideyim dostum ..Basi kesik tavuk gibiydik sahada İlkay bizi organize edecek
.Sanenin Yunusun formu da artacak İnsallah

Harbi 4e gelirse, barış alper otursun bi düşünsün. İt menajerler nasıl tufaya getirdi, düşünebilme kabiliyeti varsa bi gözden geçirsin
Orada şöyle bir fark var, Barış'ın total kariyer kazancı 3-4 milyon eurodur, Hakan'ın 50 milyon euro falandır, yani biri zaten bir noktaya gelmiş.

Bence transferin son günlerine doğru berkan veya kutucuyu trabzona 5 civarı bonservise satacaz. Takası para olarak gösterelim tepkiyi azaltmak için demiş olabilirler.

Onyedika aslinda alinsa hem stoper hem defansif orta saha isini halletmis olurduk.

Orada şöyle bir fark var, Barış'ın total kariyer kazancı 3-4 milyon eurodur, Hakan'ın 50 milyon euro falandır, yani biri zaten bir noktaya gelmiş.
hakan bayagı zengınmıs ıyı yatırım yapmıs futbolu suan bıraksa aynı kazanırmıs

Barışı satıp Derhal Hakan ve Lookman Hamlesi yapılmalı. Şampiyonlar ligi kadrosuna yetiştirmek önemli. Bir de sol stoper yedekleyebilirsek tadından yenmez. Eyüp ve Yusuf da kiralanmalı.

Bir CL listesi yapın bakayım kaç kişi cidden kayıt edebiliyoruz

Hakanı almak sırf transfer yapmak için transfer yapmaktır.31 yaşındaki adama bayılacaklar gene paraları.Hakan iyi eyvallahda tarz alarak ihtiyacımız falan değil.
O zaman sarayı elden çıkaracaksın.Ama işte çapsız olunca başındakiler böyle son gün sağa sola saldırırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt