- 31 Ağustos 2021
- 70.610
- 50.551
- 3.843
Yaptik bu gorevi.OSİMHEN FORMASI ALINACAK!!!
Bu yonetim oldugu surece ya da bu mantalitede ceket tayfa oldugu surece, arada bir gidecegim maclar haricinde 1 TL yok kulube benden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaptik bu gorevi.OSİMHEN FORMASI ALINACAK!!!
Ne paylaştı acaba?
Kobanisporla duydum adını.Quinten Timber bir yere gidemedi.
Firsat?
Dün ne demiş Galasevgisi böyle
Saradan bekledigim dikine ceza sahasina dalma isleri, yayda bostaki topu cabuk kullanma olaylari bizde asiri eksik gordugum seyler idi.ilkkan gündoğar çok ağır bi topçu da değil yaw seri hatta
Onlarda kac tane orta saha oldu + yabanci haklari da kalmadi.Kobanisporla duydum adını.
Lokmana %99 dememiş.Bay %90 satılacak,oradan gelen para lokmana gidecek demiş.%99 dediği İlkay GündoğanEee her dedigi tutmus, birde %99 lookman demis![]()
Onu nasıl yanlıs anladın kral .d.d Adam barıs giderse lookman yazmıs ilkay gündoğan yüzde 99 demiş .d.dEee her dedigi tutmus, birde %99 lookman demis![]()
Bu muhabbet BAYdı artıkBAY Milli takim kampinda bizimkilerin yaninda takilmiyor gördügüm kadariyla
fred edson ismail mert hakan kaldı ortasahada yok ki iyi adamları.Onlarda kac tane orta saha oldu + yabanci haklari da kalmadi.
ig (ilkay Gündoğan) %99 diyor. Lookman ile görüşülüyor gibi bir ifade var tam belli değil benceEee her dedigi tutmus, birde %99 lookman demis![]()